|
|
29.12.2016 - 08:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ciekawe czego się tak obawiają tulsi i zielek. pisali takie rzeczy a teraz blokują i nie chcą siebie czytać blokować nawet samego siebie. szczyt możliwości człowieka Suchowiec, ja sie niczego nie obawiam. Jak bede chciala przeczytac co kiedys pisalam, to zrobie to sama, bez pomocy niezyczliwej kreatury ktora ma zwyczaj wyrywania zdan z kontekstu, jesli w ogole wiesz co to oznacza. Jestem tu po to glownie, aby zapoznac sie i podzielic doswiadczeniami z innymi osobami. Nie mam czasu ani ochoty czytac w kolko tego samego. A Ty swoja postawa popierasz trolla. I nawet kilka razy przyszlo mi na mysl, czy to Ty nie jestes tym trollem. I zastanowie sie, czy tez nie wsadze Cie do ignorowanych, bo widze ze jestes tu tylko po to aby pouczac lub wyszydzac mnie lub Zielarza. Ty tez mozesz mnie dac do ignorowanych, po co czytasz moje posty skoro wzbudzaja w Tobie nienawisc i inne brzydkie uczucia, po co Ci to. Jest wielu innych ktorych mozesz czytac z przyjemnoscia. Mnie mozesz sobie darowac. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |