oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe?
surferpk
post 07.10.2007 - 08:23
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

witam,
moze opisze co mi sie przytrafilo ostatniej nocy,
a wiec klade sie ok 23, pomyslalem sobie-ok moze dzis sprobujemy wyjsc,wysylalem prosbe do NP
zeby mi pomogli wyjsc, a wiec leze ,leze ,rozluzniam sie, no i zaczyna sie cos dziac czuje jakby mi cos jezdzilo po warzy,pozniej po rekach i nogach,czuje co jakis czas taki puls na nodze rece czy gdzies takie pojedyncze ,
mysle o NP zeby mi pomogli wyjsc , jak juz tak leze z 15-20min przestaje czuc rece i nogi, czuje jakby sie lekko unosily ,ok leze dalej , po chwili czuje jakby mnie ktos trzymal za reke, tak mocno - w reke zaczyna mi sie robic strasznie cieplo, pozniej to cieplo przechodzi tez przez noge, troszke sie spenialem ale ok leze dalej z zamknietymi oczami, wydawalo mi sie ze slysze co chwile jakies odlosy, jakby ktos pukal w drzwi,jakby jakies glosy gadaly , po chwili taki glosny strasznie odglos-okazalo sie ze tata wlaczyl tv i to byl ten glosny odglos.
Otworzylem oczy, patrze sie tak po pokoju, postanowilem wycianac rece w gore , trzymalem je tak nad klatka,nieraz bawie sie w psiballe wiec pomyslalem zeby sobie poczuc takiego , poczulem pomiedzy rekami takie pulsowanie jak zwykle ale jednak inne, coraz bardziej narastalo jeszce nigdy nie czulem takieo mocnego pulsowania,jak zwykle przy tym robi sie oslonka wokol rak taka jasna-aura? patrze sie na sufit i jakbym widzial zarysy jakiejs postaci!! przypenialem po chwili patrze sie na rece i nie widze juz tej oslonki tylko widze rece od palcow do przedramia normalnie nad moimi rekami jakies 30cm akie cale jasne!! nie wiem co to rece astralne widzialem? widze te rece widze ta jakby postac czy to mogl byc NP? po chwili jednak za bardzo sie przypenialem i sie przestalem patrzyc i probowalem zasnac. czy to moglobyc w jakims stopniu oobe? moze NP probowal mi pomoc wyjsc a ja sie balem , moze bym wyszedl jakbym mu zaufal ? czekam na odp ;] dodam jeszcze ze oobe sie zajmuje od ok 2 tyg ale nigdy jeszce nie czulem sie tak przy probie wychodzenia...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- surferpk   Oobe?   07.10.2007 - 08:23
- - surferpk   zapomnialem dodac ze jak lezalem na plecach to nie...   07.10.2007 - 16:07

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park