|
|
22.10.2007 - 22:00
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WTF??
Leże sobie z intencją osiągnięcia WILD. Tym razem zastosowałem jeszcze odliczanie od 100 w dół żeby alphe osiągnąć... Hipnagogi jak zwykle się pojawiają, ale tym razem jakieś dziwne - słysze tykanie zegarka - dużo szybsze niż powinno być w rzeczywistości. No tak ale ja nie mam zegarka... to hipnagogi zapewne - pomyślałem. Zwróciłęm na nie uwagę, co powinno skutkować ich za nikiem... A tu zonk - hipnagogie trwają dalej. Otwieram oczy - hipnagogie trwają dalej :> . Kieruje wzrok w miejsce z którego je słyszę - nadal nie znikają. Po chwili "żródło dźwięku" zaczyna się przemieszczać w różnych kierunkach. Inaczej mówiąc tak jakby ktoś przesuwał zegarek. Tykanie staje się coraz wolniejsze i cisiejsze, aż po ok 20 - 25 sekundach znika. Kontynuuje próbe WILD... i po paru minutach powtórka :/ To już drugie "dziwne" hipnagogie w ciągu ostatnich dni. Czy ktoś może mnie oświecić co jest grane bo zaczynam się bać że mi odwala :> A inaczej pisząc: Miał ktoś takie hipnagogi kiedyś?? |
|
|
|
MetaVirus Dziwniejsze Hipnagogie? 22.10.2007 - 22:00
plantator Cholera meta, co ty się tak dziwujesz na te hipna... 22.10.2007 - 22:22
MetaVirus Hehe dzięi plantator - czyli mam rozumieć, że h... 22.10.2007 - 22:24
plantator Tak - mózg potrafi nam strzelać omamy nawet gdy ... 22.10.2007 - 22:41
MetaVirus z tym akurat nie mam problemów bo hipnagogie zazw... 22.10.2007 - 22:44
plantator no to pytaj się po ezo-specach - kto może wiedzi... 22.10.2007 - 22:45
MetaVirus ależ plantator. to była tylko odpowiedź na ten ... 22.10.2007 - 22:53![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |