oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> takie dziwne wibracje, czy byłem blisko?
ozzy
post 26.11.2006 - 12:06
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Przedwczoraj po szkole poszedłem spać. Potem wstałem o ok. 21 i do 23 siedziałem przy kompie. O 23 położyłem się i po około połowie godziny zacząłem czuć silne wibracje i dziwny hałas. Do tej pory wykorzystywałem oddychanie holotropowe do osiągnięcia wibracji, ale tym razem nie robiłem tego a wibracje nastąpiły same - jednak różniły się od poprzednich. Te wibracje z przedwczoraj różniły się głównie tym, że we wcześniejszych próbach nigdy nie doświadczałem żadnych dźwięków. Tym razem było inaczej. Wspominam że tuż przed tym doświadczeniem przysypiałem. Tuż po moim rzekomym zaśnięciu zacząłem czuć silne wibracje i hałas porównywalny do działania dużej, nowoczesnej turbiny napędzającej coś.

Najbardziej zaintrygowała mnie ta "turbina". Tak jakby przechodziła od lewej do prawej a potem z powrotem(tak jakby się obracała a ja byłbym w środku). Dźwięk się nasilał i już myślałem że to czas na wyjście z ciała. Niestety, moja próba nie powiodła się i dźwięk jak i wibracje szybko zniknęły po tym jak spróbowałem poruszyć ręką. Widocznie za wcześnie chciałem wyjść z ciała.

Po wszystkim zdałem sobie sprawę że ta "turbina" przechodząca od lewej do prawej i od prawej do lewej to najprawdopodobniej oznaka zsynchronizowania pracy mojego mózgu. Mam rację?

Czy wy też doświadczyliście tego typu dźwięku? Można go przyrównać do tego z hemisync-ów, wszak tam też jeden dźwięk przechodzi z jednego 'ucha' do drugiego. Tutaj było tak samo. Dodam jeszcze że ta turbina zdawała się poruszać coraz szybciej i gdy już była całkiem szybko(jakieś 2 przejścia na sekunde) spróbowałem wyjść ale się nie udało.

Teraz czekam na następną okazję...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park