oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kilka Pytań
Podróżnik po A...
post 28.10.2007 - 17:58
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Więc tak moi drodzy zanim opisze moje przeżycia związane z oobe i kilka pytań plx każdego o posty które mogą mi pomóc lub zrozumieć pewne rzeczy dzięki z góry tak wiec około tygodnia próbowałem sie skupiać na jednej rzeczy ale każda próba kończyła sie fiaskiem nadszedł weekend tak wiec wczoraj zastosowałem metodę 4+1 położyłem sie i około po 4h wstałem i jeden 1h sie dobudzałem i w końcu coś ruszyło w minimalnym stopniu ale jestem bardzo zadowolony , kiedy sie położyłem na łóżku puściłem sobie cichą muzykę w tle trochę sie pokręciłem w łóżku minęło jakieś 20 min i pierwsze dziwne zdarzenia jak brałem głębszy oddech lub bez niego czułem niesamowite dreszcze takie jakby w pewnym stopniu ciepłe ale nie jestem pewien chyba zaczynały sie od środka ciała i rozchodziły sie po całym ciele od głowy aż do nóg miałem wrażenie ze od brzucha rozchodzą sie okręgami po całym ciele niesamowite uczucie pózniej czułem dziwne napieranie na klatkę piersiową jak by mi ktoś naciskał na nią bądz naciskał na nią od wewnątrz myślałem ze po prostu mocno mnie swędzi ale kiedy sie podrapałem i tak znowu poczułem to samo trwało to jakieś 20 min potem całkowicie ustało tez odgłos burczenia w brzuchu był dziwny brzuch naprawdę mi burczał ale teraz tak głośno ze sie przestraszyłem i na końcu było najdziwniej jak już wspominałem słuchałem muzyki w tle było to mp3 z odgłosami ptaków i strumyka miałem wrażenie ze śpiewają tylko ptaki a odgłos strumyka zanikł bądz przerodził sie w odgłos napuszczanej wody do kompania ponieważ zacząłem słyszeć wodę do kąpieli jak ją ktoś napuszcza do wanny i tez niestety chciało mi sie bardzo siku bo za dużo piłem przez próbą więc pomyślałem ze zaraz wyłączę wodę bo sie jeszcze przeleje w sumie obawiałem sie tego sie sie przeleje tak wiec po jakiś jeszcze 15 min leżenia podniosłem sie załatwiłem potrzebę ale okazało sie ze wody nikt nie nalewał pózniej zorientowałem sie ze odgłos tej wody do kąpieli to mógł być odgłos strumyka z mp3 nie byłem pewien ale było takie prawdopodobieństwo że po prostu w myślach zmieniłem dzwięk ze strumyka na ta wodę do kąpieli , jak wstałem byłem bardzo odrętwiały w końcu leżałem w jednym miejscu przez 2h ale moje ciało bylło prawie jak bym spal przez ten czas czy to był hipnagog? jak przynajmiej jedno z tego to był by hipnagog to był bym niezwykle zadowolony , i z tego wszystkiego nasunelo mi sie 5 pytan do was:
1.Co to było z ta klatką piersiową i burczeniem w brzuchu i dreszcze całego ciała?
2.Odgłos napuszczaniej wody.
3.Czy coś można zrobić z tym odrętwieniem czy to jest zupełnie normalne?
4.I czy może w części osiągnołem stan pomiędzy stanem jawy a snem bo wtedy rzecz na której koncetrujesz uwagę znika a u mnie przez 2h nie znikła i tez nie zasnołem i prawie ciągle myślałem tylko o tej jednej rzeczy , liczyłem i wizualizowałem sobie w myślach liczby od 1 do 100 i od począdku.
5.I Jakas z tych rzeczy była hipnagogiem?

Wiem ze trochę dużo pytań ale proszę o wyrozumiałość i ponownie proszę o najwięcej postów z odpowiedziami bądz radami.
Bardzo mi one teraz są potrzebne z góry dzięki.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park