oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe czy kolejne LD o Oobe?
anonim
post 02.12.2006 - 10:38
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Dzisiejszej nocy miałem, albo LD o Oobe, albo poprostu Oobe... stało się to tak jak już raz kiedyś... Tym razem było wiele realniej. Nie pamiętam co było przedtem, lecz pamięć moja sięga momentu kiedy osiągnąłem świadomość nad łóżkiem w moim pokoju... poszedłem obok do pokoju i tu własnie pojawiło się coś z Oobe, poruszać się mogłem tylko myślami, musiałem pomyśleć że ide/lece do przodu bo inaczej kiszka... w pewnym momencie przez to się zamotałem i w chwile nie wiedziałem w ktora strone patrzę i gdzie jestem. Pomyślałem, że fajnie będzie sprawdzić jakoś czy to Oobe i iść do sąsiada... podleciałem przez sufit na górę, czułem cały czas twardość tego sufitu, czułem z czego jest, ale nie sprawiało mi zbytniego problemu przejście przez niego... jedynym jaki się pojawił to taka jakby gumowatość tego sufitu, tak jakbym miał przejść przez jeden wielki kisiel na suficie. Z czasem jak podlatywałem coraz to wyżej o piętro (chciałem na 3 się dostać, z parteru, bowiem tam baardzo ładna pani mieszka hehehe) odczuwałem jakby ubytek energi... aż do momentu kiedy już myśle o locie w góre poprostu nic nie dawała... ale wtedy wyciągnałem w góre ręce i starałem się podciągnąć do góry, w efekcie dostałem się na moje miejsce docelowe...zobaczyłem, iż rzeczywiście jest tam ta dama, jadła batona i siedziała przy komputerze, ale nic do mnie nie mówiła... w tamtym momencie uświadomiłem sobie pewną dziwną rzecz... wszystko co było w koło mnie, a na co nie zwracałem uwagi... jakby "było, ale nie było..." było takie strasznie rozmazane i "nieważne", nie potrafie tego opisać dokładnie. Potem pomyślałem o swoim ciele fizycznym i momentalnie do niego powróciłem, z tym że otwierając oczy zobaczyłem przez chwilę to co rzeczywiscie było przed oczami (czyli poprostu, leżąc na łózku otworzyłem oczy... w ciele fizycznym i zobaczyłem to co tam jest), a sekunde potem jeszcze taki jakby przebłysk tego com widział gdy byłem poza nim(?). Wstałem... pomyślałem "musze sprawdzic czy to co widziałem to prawda"... miałem troche wątpliwosci, ale w koncu poszedłem na 3 piętro... wszystkie drzwi po drodze były pootwierane, doszedłem na to 3 piętro (po drodze zdziwiony na 2 pietrze otwartymi drzwiami, wszedłem tam... rozejrzałem sie, ale pozniej pomyslalem ze wazniejsze jest bym polazł na to 3, bo stamtad pamietam troche rzeczy) tam także były otwarte drzwi... lecz co odziwo siedziały na miejscu tamtej jednej, 3 inne kobiety które.... mnie znały i mówiły do mnie bardzo przyjaźnie. Nie pamiętam co mówiły, ale pamiętał ze zwracały się do mnie po imieniu. No dobra... po tym wszystkim się obudziłem. Podsumowując, miałem LD o Oobe, po czym wrociłem do LD już nie o Oobe... czy miałem Oobe, po którym wszedłem do LD?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park