|
Witam. To mój pierwszy post. Oobe interesuje się od niedawna. Lecz raz około 2 lat temu podczas spania ocknąłem się w okolicy mojego osiedla. Zamiast sklepu spożywczego była ściana. Były tam osoby z mojej szkoły. Oraz nauczyciele. Siedzieli na "niskich" ławkach. Takich piętrowych. O ile pamiętam był jakis mecz rugby. Jakieś nieznane tęgie osobniki. Ale juz na początku snu podjarałem sie myślą-" o kur** to jest sen @!!". No więc zacząłem łobuzować, nie wiem co mnie nakłoniło ale ściągnąłem spodnie mojej koleżance. I nie uwiezycie co sie stało-nie było ciała a z pomiędzy nóg wystawała srebrzysta i świecąca pałka policyjna :D Póxniej niedaaleko domu mojego kolegi zacząłem wyskakiwac na ulicę, bawiłem się że jestem supermen i że tak szybko odskakuje. Skończyło sie na tym że mnie mama obudziła. No ale przejdzmy do tematu, mianowicie chciałem sie spytac czy: -Podczas "fazy odlotu"czuje się smaki ?? No i naturalne zmysły, np. podniecenie ? -Jaki jest system poruszania ?? -I czy jest widok FPS czy z nad siebie ?? Pozdrawiam Madern
|