|
|
02.01.2007 - 10:29
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam otoz zainteresowalem sie oobe dostalem wczoraj 1-sze zadanie ale nie mialem sily go wykonywac. Polozylem sie spac jak to zwykle. Kiedys juz miewalem cos takiego ale zwykle szybko sie budzilem. Wlasciwie paralize senne nawidzaja mnie juz od 3-4 lat tylko ze wczesniej nie wiedzialem coz to jest i jak zwykle w takich sytuacjach nachodzil mnie strach. Zdarzaja mi sie one kilka razy w miesiacu w sumie zdazylem sie juz przwyczaic. Dzis jednak postanowilem nie uciekac kiedy doswiadczylem paralizu postanowilem nic nie robic, nie budzic sie etc. Jednak zauwazylem w pewnym momencie lezac tak, ze serce moje zaczyna zwalniac rytm co bardzo mnie przestraszylo a sam tak jakbym popadal w ciemnosc nie wiem jak to ujac zatapialem sie w nia bez swojej woli ani tego chcialem ani nie. Po prostu mialem ochote zobaczyc i polezec dluzej w stanie paralizu jednak zaczelo sie to przeradzac w cos innego. Obudzilem sie sam chcialem. Przelozylem sie na drugi bok i po chwili znowu doswiadczylem paralizu, jednak w tym momencie uslyszalem czyis smiech "hihi" czy "hehehe" nie bylem przestraszony raczej bylo to mile dajace do zrozumienia "i znow cie to dopadlo". Bylo to raczej przyjemne doswiadczenie z lekka nuta strachu. Co o tym myslicie?? Raczej w tych sprawach jestem zielony doswiadczam ich ale nie umiem pewnych spraw wytlumaczyc.
|
|
|
|
jozkes przezycie 02.01.2007 - 10:29
Lukasz Jezeli chodzi o te "hihanie" to mysle ze... 02.01.2007 - 16:37
nerhaa obstaję przy hipnagogiach... 02.01.2007 - 17:27
silverek84 Praktycznie od paraliżu dzieli ciebie już tylko ... 02.01.2007 - 19:38
Karakan Te głosy rzeczywiście najprawdopodobniej były h... 02.01.2007 - 19:39
jozkes Dzieki za te slowa:) Jednak serce wlasnie coraz wo... 02.01.2007 - 20:57
Lukasz Mysle ze sam paraliz to normalny objaw przy zasypi... 02.01.2007 - 22:46
jozkes Mozliwe ze nie doroslem jeszcze sam nie wiem chodz... 03.01.2007 - 15:43
jozkes Dzisiaj w nocy wydarzylo sie cos niewiarygodnego, ... 04.01.2007 - 20:09![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |