oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Telepatia..w Naszym Zyciu..
Silverka
post 26.12.2007 - 22:30
Post #1

Guests

Nasze mysli sa skladnica, nie tylko naszych mysli, ale takze innych. Tak sie skalda, ze na codzien odbieramy ponad 45 % czyis mysli, 30 procent mysli zbiroowych ,a reszta jest naszych wlasnych mysli. To naprawde niewielki procent, a mysli, ktore przebiegaja przez nas sa wlasnie myslami cudzymi. OD dlugiego czasu ponad kilka miesiecy, obserwuje pilnie swoje mysli. Obserwuajc je doszlam do wniosku, ze wiekszosc jest nie moja, po prostu. Mialam takze na to dowody, gdy czesto gdy siedzialam z rodzicami, okazywalo sie ze odbieralam ich mysli, a oni w tym smaym moencie to powiedzieli. Siedizalam raz z siostra sam na sam w pokoju, i nagle przyszla mi do glowy mysl ze warto by posprzatac swoj pokoj, bo jest balagan....moja siostra,...za chwile to powiedziala ;););) myslalam ze to moj pomysl! tak samo czesto sie zdarzaa, ze dzwonie do osoby ktora chce do mnie zadzwonic, albo pisz ewczesniej na gg do osoby, a to ona chciala akurat do mnie napisac lub zadzwonić, dlatego wiem z wlasnego dosiwadczenia, ze telepatia istnieje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Silverka   Telepatia..w Naszym Zyciu..   26.12.2007 - 22:30
- - pieczywo   Jest juz taki temat: http://www.oobe.pl/park/index...   26.12.2007 - 22:41

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park