oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Zdarzyło Wam Się Coś Takiego?, Pytam serio ;)
Ovca
post 31.12.2007 - 20:45
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Kiedyś, jeszcze zanim na serio interesowałam się oobe miałam dziwny sen - inny niż pozostałe, dlatego tak bardzo utkwił mi w pamięci. Śniło mi się coś, jak zawsze, ale najdziwniejsze było to, że przez cały czas trwania snu (albo tak mi się tylko wydawało) słyszałam głos, który bardzo wyraźnie do mnie mówił, a który był zupełnie niezależny od tego, co widziałam w czasie snu. Gdy się obudziłam (to było nad ranem), od razu siadłam przy komputerze i zapisałam słowa, które wydawało się ktoś nadal dyktował mi nad uchem.
Ktoś mógłby pomyśleć (i ja tak samo) że całe zdarzenie, włączając pisanie wiadomości było snem, jednak faktem pozostaje to, że na kompie nadal mam tekst, który wówczas napisałam. Nawet gdyby to było oobe albo ld, nie byłabym w stanie przecież wystukać na klawiaturze snów (chyba że wszystko od tamtej pory - włączając w to co teraz piszę jest oobe... ale to już taka moja głupiutka dygresja :D). Po napisaniu znów położyłam się spać. Gdy wstałam, nie pamiętałam już niczego. Tekst znalazłam przypadkiem, kilka dni później i dopiero wtedy przypomniałam sobie okoliczności w jakich powstał.
Co to było? Głos mojej podświadomości, czy co? Mówię od razu, że treść tego tekstu znacznie (a nawet bardzo!) różni się od moich ówczesnych poglądów, nawet pisząc ten tekst czułam, że piszę wbrew sobie, ale cóż, zrobiłam to.
Co to mogło być? Cień wyrazistego snu? Sama nie wiem...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park