|
|
22.01.2007 - 14:44
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zadaje to pytanie kolejny raz bo do tej pory nikt mie nie odpowiedzial. jaka jest roznica miedzy OBE i LD? niekturzy twierdza ze to jest to samo. moim zdaniem OBE to prawdziwy swiat astralny a LD to tylko wyobraznia i twory umuslu.
mialem dzisiaj w nocy takie przezycie: wstalem we snie na moim lozku pomyslalem ze mam OBE. w moich OBE nic nie widze i tu tez nic nie widzialem. ktos na tym forum mowil ze trzeba patrzyc na rece i popatrzylem. zobaczylem swoje rece i potem caly pokoj ale nagle obraz mie sie rozjechal jedno oko nie nakladalo sie na drugie i potem caly obraz podzielim sie na ramki i w kazdej ramce widizalem cos innego. nagle sie obudzile i sie zdziwilem bo wcale nie spalem w swoim pokuju. spalem dzisiaj w nocy dzie indziej a w moim snie bylem w moim pokoju. czy to byl LD czy OBE? moim zdaniem LD. ja sam widze takie roznice miedzy moim OBE a LD: OBE zaczyna sie wyraznie wibracjami albo piskiem a LD zaczyna sie nie wiadomo kiedy w OBE mam bardzo jasny umysl a w LD taki zamroczony OBE jest bardzo stabilne i muze chciec sie ubudzic a z LD budze sie po kilku sekundach swiat w LD jest wyrazny ale bardzo zmienny a w OBE niewyrazny ale stabilny w LD dzieje sie to co chce a w OBE nie w LD dzieje sie to o czym pomysle zanim jeszcze o tym pomysle a w OBE najpierw cos musze chciec a dopiero potem to sie udaje w OBE bardzo wyrazne sa dzwieki i dotyk a w LD nie w LD wszysto wyglada tak jak sobie wyobrazam a w OBE taka jak wyglada naprawde dla mnie OBE to taki realny swiat ktory jest pioza moim umyslem. w OBE nic sie nie dzieje tylko dlatego ze tak chce. jak w LD chce przeniknac przez drzwi to od razu przenikam a w OBE najpierw drzwi sa twarde ale jak pomysle ze chce przeniknac to po chwili mi sie to udaje. |
|
|
|
flyer czym sie rozni OBE od LD 22.01.2007 - 14:44
Drusilla Moim zdaniem bardzo łatwo nieświadomie przejść... 22.01.2007 - 15:25
Kazarossi Dzisiaj sie obudziłem rano - obróciłem na drugi... 22.01.2007 - 16:54
Discoverer Pytania tego typu tez sobie nieraz zadawałem.
Na... 22.01.2007 - 21:03
LightRevan Ja miałem kilka razy, że podczas snu zor... 22.01.2007 - 21:23
flyer to wedlug mnie LD to taki jeden wielki mysloksztal... 22.01.2007 - 23:04
Discoverer Zgadza się LD, czyli świadomy sen, to nic innego... 23.01.2007 - 00:52
mariusz231 WEDŁUG MNIE w LD mozna zobaczyc cos zanim cos sie... 10.02.2007 - 14:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |