oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> czym sie rozni OBE od LD
flyer
post 22.01.2007 - 14:44
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

zadaje to pytanie kolejny raz bo do tej pory nikt mie nie odpowiedzial. jaka jest roznica miedzy OBE i LD? niekturzy twierdza ze to jest to samo. moim zdaniem OBE to prawdziwy swiat astralny a LD to tylko wyobraznia i twory umuslu.

mialem dzisiaj w nocy takie przezycie: wstalem we snie na moim lozku pomyslalem ze mam OBE. w moich OBE nic nie widze i tu tez nic nie widzialem. ktos na tym forum mowil ze trzeba patrzyc na rece i popatrzylem. zobaczylem swoje rece i potem caly pokoj ale nagle obraz mie sie rozjechal jedno oko nie nakladalo sie na drugie i potem caly obraz podzielim sie na ramki i w kazdej ramce widizalem cos innego. nagle sie obudzile i sie zdziwilem bo wcale nie spalem w swoim pokuju. spalem dzisiaj w nocy dzie indziej a w moim snie bylem w moim pokoju.
czy to byl LD czy OBE? moim zdaniem LD.

ja sam widze takie roznice miedzy moim OBE a LD:
OBE zaczyna sie wyraznie wibracjami albo piskiem a LD zaczyna sie nie wiadomo kiedy
w OBE mam bardzo jasny umysl a w LD taki zamroczony
OBE jest bardzo stabilne i muze chciec sie ubudzic a z LD budze sie po kilku sekundach
swiat w LD jest wyrazny ale bardzo zmienny a w OBE niewyrazny ale stabilny
w LD dzieje sie to co chce a w OBE nie
w LD dzieje sie to o czym pomysle zanim jeszcze o tym pomysle a w OBE najpierw cos musze chciec a dopiero potem to sie udaje
w OBE bardzo wyrazne sa dzwieki i dotyk a w LD nie
w LD wszysto wyglada tak jak sobie wyobrazam a w OBE taka jak wyglada naprawde

dla mnie OBE to taki realny swiat ktory jest pioza moim umyslem. w OBE nic sie nie dzieje tylko dlatego ze tak chce. jak w LD chce przeniknac przez drzwi to od razu przenikam a w OBE najpierw drzwi sa twarde ale jak pomysle ze chce przeniknac to po chwili mi sie to udaje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park