Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co ciekawego zaobserwowałem., Fazy przejściowe
Kazarossi
post 23.01.2007 - 15:53
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 364

Nie wiem dokładnie czy to były począti oobe czy ld ale udało mi się zaobserwować etapy przejściowe.

A było to tak:

Wróciłem z nocki - wykompałem się i poszedłem spać około 7:00. O godzinie 10:00 wyszedłem spotkać się z dziewczyną na godzinkę. Potem znów położyłem się do łóżka tym razem na plecach. Rozluźniłem wszystkie części ciała powtażając sobie w myślach np. Dłonie - rozluźniają się - zasypiają - śpią - dłonie śpią - nie mam dłoni :) Działa naprawdę dobrze. Do tego stopnia iz po wypowiedzianej formółce kompletnie przestaje czuć się odpowiednią część ciała. ( Tak jak czasami przyśnie się gdzieś przed TV i po przebudzeniu widzimy np swoja rękę i przez sekundę zastanawiamy się do kogo ona należy - bynajmniej mi się zdażyło z 3 razy ). Po kompletnym paraliżu poleżałem sobie chwilkę delektując się tym stanem. I Zacząłem wizualizowac sobie ten mój "Ocean" Żaby sprawdzić na ile technika jest skuteczna. Po jakimś czasie zauważyłem że mimo iz jestem przytomny umysłowo to zdażają się chwilowe zapaści. Mniejwięcej jestem świadomy aż nagle słyszę coś na styl huku samolotu i silne wibracje i nie jestem w stanie określic kiedy się zaczęły. Niestety zawsze jestem tym tak podekscytowany że nie jestem w stanie skupić się i pociągnąc tego dalej. I tak bywało po kilka razy dzisiejszego poranka. W sumie udało mi się zrobic ładną świece ciałęm astralnym z tym że głowa pozostawała na miejscu. Oczywiście przypływ nagłej adrenaliny zniweczył wszystko. Musze nauczyć się panowac nad własnymi emocjami tak myślę. pozdrawiam praktykujących.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic