|
Jakiś czas temu interesowalem się chupacabrą i kurde lęk przed tym mi został, przez to także boję się pamiętać sny.
Dzisiaj na przykład miałem sen w którym byłem w domu z siorką starsi wyszli na imprezę, nagle chupacabropodobny stwór pojawił się za oknem, oczywiście dygawa że to wejdzie do domu, w suficie pojawiła się dziura przez którą to stworzenie zagląda do domu (tutaj na chwilę się odcinam od snu z częściową świadomością że to sen i wydygany wyglądam za okno czy nic tam nie ma), wracam do snu zamykam drzwi od tego pomieszczenia z dziura, ale drzwi nie maja zamka, jednak to nie wchodzi nigdzie dalej. Nagle widze przez okno że to się zamienia w coś innego już nie stojącego na dwóch nogach tylko na 4 i jest szybkie i zaczyna dobijać się do drzwi (częściowo się budzę i wyglądam przez okno). Później otwieram drzwi i podejmuję konfrontację (częściowo wiem że to sen i nic mi się nie stanie) zaczynam to gonić, ucieka, nagle to zatrzymuje się i się na mnie gapi wtedy urywa mi się pamięć snu. Wiem że później śniłem coś fabularyzowanego typu normalny dzień z życia ucznia.
Nawet jak o tym pisze (i przypominam sobie szczegóły snu) to się dygam i mam wrażenie jakby coś mnie obserwowało. Jak się tego pozbyć wiem że blokuje mnie to przed OOBE.
|