|
nie no ludzie dzisiajwsza noc była dla mnie fascynująca połozyłem sie lekko drinkniety po imprezie czułem wibracje ale usnołem na boku i tu pierwsze moje zdziwienie miałem sen ze miałem OOBE wiem ze to sen poniewaz opusciełm ciało podczas snu ciuałem astralnym 3 razy chociaz juz nied wiem czy to był zwykły sen czy ldek bo nie umiem skojazyc ale robiłem wszystko racjonlanie pamietam ze sie dostrajałem itd moze to było jednak OObe wywołane poprazez ld? opoiwiem jak to wygladało:D
poszedłem spac budze sie we snie w łózu (myslałem ze to real) i chciałem wyjsci z ciała zamykam oczy wychodze z ciała bez wibracji i po chwili cos mnie sciąga budze sie i teraz juz nie wiem czy w realu bo czułem potęzne wibracje i znów mnie wystrzeliło normalnie soie dostroiłem na poczatku sie unosiłem ale chciałem chodzic i zminic swójs tan skupiania na bardzien stały zebym mógł dotykac obiektów. no i dostroiłem sie pocierając dłonmi o dywan i i dotykając szawki latałem po mieszkaniu na ulice troszke ale wróciłem do mieszkania przleciałem przez lustro i znalazłem sie w NYC i kolejna cofka kolejne przebudzenie z wibraxcjami i paralizem... (to co lubie) skupienie sie i kolejne wyjscie znowu latałem po mieszkaniu zapomniałem sie dostroic i dalej nie pamietam.
co myslicie na ten temat? czy poprzez LD wywołałem OOBE czy to był Jeden wielki LDk? powiem ze za 2 i 3 wyjsciem były juz inne doznia:D
|