oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Po Paralizu I Ciarkach?
Crashero
post 23.01.2008 - 18:23
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

OK OK zaczne od poczatku... oczywiscie jak zwykle nakrecony na OOBE sprobowalem (jakas godzine temu) dziennej (nie pierwszej juz zreszta) proby OOBE. Koncentracja na oddechu az do pelnej relaksacji. Potem wpartywanie sie w czarna przestrzen przed oczami. Staralem sie nie dopuszczac by jakakolwiek mysl mi przeszkadzala. Po prostu calkowita pustka w umysle. Po jakims czasie dopadl mnie paraliz (chyba... czasami mam lzejszy czasami mocniejszy. Powiedzialem "chyba" bo jakbym sie mocno skupil to moge sie poruszyc jednak dopiero po skupieniu sie na tym i jest to dosyc trudne). Potem czuje cieplo lub zimno w niektorych czesciach ciala. Najczesciej pluca, stopy, dlonie. No i w koncu takie dreszcze lekkie, ciarki.

W tym momencie postanowilem sprobowac sie oddzielic. Wizualizowalem hustanie sie na hustawce i wypadniecie z niej w koncu. Gdy "wypadalem" poczulem ciarki ponownie lub cieplo/zimno. Robilem tak kilkakrotnie ale nic to wiecej nie dalo... podobnie wyglada wiekszosc moich prob. Nic ponad takie wibracje (o ile to wogole wibracje, ale raczej chyba tak) nie udaje mi sie osiagnac chocbym nie wiem czego probowal... Irytujace troche. Moge jeszcze dodac ze widze pod koniec takie swiatlo szare co rozblyska i gasnie, rozblyska i gasnie i tak w kolko- hypnagog chyba jakis czy inny shit.

I tu pojawia sie moje pytanie:
CO JA MAM ROBIC??!! grrr... ja chce wyjsc!!! co robie zle?! 4+1 nie daje lepszych rezultatow u mnie niz normalna wieczorna lub dzienna proba (w dzien nawet mi sie latwiej skupic).

PS. o co chodzi z ta FAZA? czytam wszedzie "przesuwanie FAZY", faza, faza... ale nigdzie nie widze wytlumaczenia- co to, czym sie to je i do czego sluzy...

PS.2. jesli ktos by potrafil to moze pomoglby mi dzisiaj wieczorem wyjsc? xD z tego co wiem to jest mozliwe wyciagniecie kogos innego przez kogos kto juz jest po tamtej stronie :) z gory dzieki za odpowiedz :)

Pozdrawiam Crashero.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park