Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mapa, To może Was zaciekawić:)
ja:)
post 01.02.2008 - 01:25
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

Zdarzył mi sie około 3 lat temu sen. Widzę mapę taka stara mapa przedstawiająca Ziemię. Papier zbrązowiały, atrament ciemno brązowy ze starości, brzegi kartki lekko potargane jakby ktoś je podpalił i po chwili zgasił. Jest to mapa polityczna... widzę 7 państw jedno z nich leżące w północnej afryce, azji mniejszej i południowej Europie nazywa sie Atlantyda, więcej nazw państw nie pamiętam. W prawym górnym rogu widzę datę, ale tylko rok. To było coś około 14 tyś lat temu. Wybucha wielka wojna każde państwo z każdym i zostaje garstka ludzi na Ziemi (cały czas patrzę na tą mapę, a w tle słyszę czyjś głos opowiadający mi o tym). I tak mija pare tyś lat powstaje Mezopotamia, Egipt, Grecja... tak sobie licznik leci z prawej, aż do roku, w którym miałem sen. O śnie szybko zapomniałem. Przypomniał mi sie pare miesięcy później, gdy znowu mi sie powtórzył, ale teraz widzę mapę polityczną z teraz, mapa identyczna. Znowu ten głos i zaczyna mi opowiadać co sie stanie w najbliższych latach - na Ukrainie i w Rosji wróci komuna. Na Ukrainie będzie długa polityczna walka miedzy komunistami i demokratami. Gdy wróci komunizm Białoruś, Rosja i Ukraina sie połączą powstanie nowe "ZSRR". Zaatakują oni kraje nadbałtyckie wykluczając Polskę i Skandynawię. Potem przyłączą sie do Rosji Chiny, zaatakują oni Skandynawię i Polskę, wtedy zachód zareaguje. Powstaje linia frontu ciągnąca sie od Mołdawii przez pobliską część granicy Polski, morze Bałtyckie i połowa Skandynawii. USA wyląduje na południu Azji i przetnie Chiny na pół. Mniej ludną część Chin - Tybet i zachód odetnie od reszty Chin. Front europejski będzie stał w miejscu przesuwając sie raz w jedną o kilkadziesiąt kilometrów to w drugą. Nie zostanie użyta broń atomowa, a i nie powiedział mi kto wygra wojnę. Wojna jak to każda będzie krwawa i będzie w rodzaju 1 Wojny Światowej - front w jednym miejscu i mnóstwo ofiar w żołnierzach. Nie pamiętam niestety więcej szczegółów, ale szczerze powiem, że największy szok przeżyłem po tym śnie jak (niedługo po śnie) wybuchła Pomarańczowa Rewolucja na Ukrainie... Co o tym myślicie?

P.S. Kraje włączające sie do wojny zapalały sie... Wypalały sie na nich napisy po niemiecku(?). Tak jakby ktoś napisał słowo na danym kraju prochem i podpalił. Było to jedno słowo, nie pamiętam go(chodziło coś o przyłączanie sie do wojny, wojna, atak, zemsta - nie pamiętam, ale tak odczuwam, że o to chodziło).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic