oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Błędy...., Pomóżcie mi je wychwycić.
Rafael
post 27.02.2008 - 16:50
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich na forum. Jestem początkujący i wydaje mi się że coś robie źle ( może dlatego że mi nie wychodzi ) Ćwiczę już trochę czasu, a oczekiwanego efektu nie widać. Ale zacznijmy od początku:
1. W każdym momencie próby wyjścia mogę się poruszać. Czytałem że inni osiągają coś takiego jak paraliż senny. Czy to może uniemożliwić mi wyjście. Jak to osiągnąć?
2. Gdy próbuje coś wizualizować, nawet gdy się bardzo staram, widzę to nie przez mgłę, ale jakby z daleka (ciemniejsze?) nie wiem jak to opisać. Napiszcie jak wy to postrzegacie (np. przed oczami, z jaką dokładnością itd.)
3. Nie wychodzi mi metoda 4+1. Leże i nic się nie dzieje. Raz tylko usłyszałem dźwięk, ale musiałem się przestraszyć i ucichł. Nie którzy piszą : "metoda 4+1 jest najlepsza'' ale to mi nic nie mówi. Rozbudzam się słuchając muzyki, a po godzinie zaś kładę się spać i utrzymuję świadomość i tak leże bez efektu.
4. Stan między snem a jawą - czyli co? W ostatnim momencie przed zaśnięciem nadal mam kontrole nad świadomością? Chyba ten warunek też będzie mi ciężko spełnić, ponieważ kiedy chcę osiągnąć obe odchodzi od razu ochota na spanie ( czynny umysł, bierne ciało )

To chyba wszystkie pytania, jak sobie coś przypomnę, dam znać...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park