Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe A Moze Ld O Oobe
alladyn21
post 28.02.2008 - 20:08
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2162

Witam wiec od kad ostatni raz tu pisalem poddalem sie ale 3 dni temu jakos mowie no nie przeciez da sie to osiagnac i tak wczoraj w nocy z mocna motywacja kolo godziny 22 klade sie przykrywam koldra i leze dlugo medytuje wyobrazam sobie jak wchodze po drabinie, sznurze itp mija sporo czasu ale nie moge uzyskac wibracij jak to wogole wyglada bo nie ma dokladnego opisu? wiem ze lekko trzesly mi sie palce prawej reki i czulem puls serca w palcu u nogi. No nic mowie sprobuje astralnie sie przekrecic na lewy bok jak wiadomo wredy prawa czesc ciala wykonuje dzuo wiekszy obrot od lewej wiec przekrecam sie idzie mi to trudno tzn chcialem zeby bylo trudno bo jak bym to zrobil normalnie pewnie bym ruszyl sie fizycznie. i w tym momecie czuje jak moja prawa noga zaczela sie astralnie unosic lekko nad normalne cialo i tak samo z prawa reka do łokcia. noga znacznie bardziej dawala sie odczuc ze jest poza moglem nia astralnie poruszac w pewnym promieniu od normalnej nie dalej (czulem jakgdyby moja noga prawdziwa byla 10 razy wieksza) jednak nie moglem sie przewrocic :( dalej zero wibracij no to znowu zaczolem cos tam wizualicowac chyba wchodzenie po drabinie i w momecie keidy po niej wchodzilem zaczela mi drzeć w zasadzie zaczeły palce w prawej rece ale nic poza tym no nic mowie postaram sie wyciagnac lewa czesc ciala wiec skupilem sie na podniesieniu nogi udalo sie lecz nie tak mocno jak prawa to samo z lewa reka. Ale za chiny nie moglem sobie poradzic z wydobyciem tłowia i głowy jak tego dokonac? bo wiadomo ze ich nie podniose? jak starelem sie podniesc glowe astralnie to podnioslem fizycznie :( dalej wizualizuje teraz punkt przed twaza i obracam go do okola glowy najpierw po prostokącie potem po kole i w tym miejcu nastepny problem nie moge sobie poradzic z ruszajccaymi sie gałkami ocznymi? albo z tym ze przerywam wizualizacje zeby powtorzyc jej fragment bo cos nie wyszlo nie moge tego przerwac sliniejsze ode mnei ;/? wiec nie moge wyciagnac tego tlowia i glowy zrezygnowany przewracam sie na bok patrze na zegarek jest godzina 23 ustawiam budzik na 3 w nocy klade sie spac i budze sie o 3 poszedlem wypic cherbate pochodzilem po domu (mialo byc 4+1 wyszlo 4+10minut moze 15) polozylem sie i znowu to samo wizualizuje i te same problemy az wkoncu mi sie ucina swiadomosc) chyba zasnolem ale nie jestem pewny zaraz czuje jak cos mego mocnego jakdyby odkurzac wysysa moje cialo astralne przez glowe wylecialem caly i znalazlem sie obok zadowolony i w pelni swiadomy co sie dzieje (moglem kierowac wszystkim tzn moimi myslami i tym co robie) a nie patrzec jak na zwykly sen/film z perspektywy. chcialem zobaczyc siebie ale widzialem tylko ze jestem przykryty kołdra po sama glowe i skullony no to mowie przejde przez sciane lece w jej kierunku i klops wpadam na sciane i nagle wszystko do okola miga obrazy sie zatracaja i wciagnelo mnie do ciala po sekundzie mowie wychodze jeszcze raz i wyszedlem w mgnieniu oka jak wyszedlem juz nie myslalme o scianie bo nie chcialem znowu tego samego zamknolem oczy i pomyslalem zeby znalesc sie u przyjaciolki w domu i wejsc w jej sen jednak po otwarciu oczu dalej bylem w tym samym miejscu zrobilem tak kilka razy i stwierdzilem ze wracam bo nie wychodzi mysle o palcu u nogi staram sie nim poruszyc po 2 probie wracam do ciala obudzilem sie patrze na zegarek a tam godzina 5 Czy bylo to oobe czy moze ld o oobe?

Jesli mozecie odpiszcie mi na pytania zaznaczone
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- alladyn21   Oobe A Moze Ld O Oobe   28.02.2008 - 20:08

Go to the top of the page
Start new topic