oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Miałem Oobe I Chyba Ktoś Do Mnie Przemówił...
mto
post 29.03.2008 - 12:39
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dziś obudziłem się ok 10:00 leżałem ok 10-20min i postanowiłem się jeszcze zdrzemnąć. W ogóle nie myślałem o OOBE. Położyłem sie na boku i czułem, że zaraz to się stanie. Złapał mnie silny szczękościsk i coś w rodzauj wibracji ale strasznie silnych. Mimo tego, żę w pokoju bylo jasno bo sloneczko świeciło w rolete to przed oczami miałem czarno. Czułem, że wychodzę i wyszedłem...

...ale samymi plecami. Plecy były uniesione pod katem 30 stopni a ja nie mogłem się ruszyć, otworzyłem oczy i widziałem pokój ale nie mogłem się ruszyć. W myślach krzyczałem do niefizycznych zeby mi pomogli wyjsć dalej bo czułem, żę NGC wiciaga mnie już spowrotem. Widziałem przez mgłe. Nikt mi nie pomógł i wciągnęło mnie do ciała...

...jednak nie obudziłem się i nie wpadłem w sen. Świadomość cały czas była obudzona i widząc ciemność w mojej głowie pojawiła się myśl ale tak dziwnie jakby ktoś mi powiedział "Marcin nie otwieraj tak szybko oczu bo to właśnie jest powód dla którego tak szybko wciąga Cię spowrotem" To nie była zwykła myśl bo nigdy o tym nie myślałem no i...

...spróbowałem znowu. Czułem znowu szczękościsk i czułem, żę wychodzę, tym razem nie otwierałem oczu tylko wyobraziłem sobie, że jestem na dywanie no i czułem go. dotykałem dywan, czułem jego materiał, potem złapałem nogę od krzesła i też czułem materiał i kształt. jednak byłem na czworaka i nic nie widziałem, tylko ciemność przed oczami.

1) Czy to było OOBE czy wszystko mi się zdawało ?
2) Skąd ta myśl ?
3) Jak dostroić się lepiej gdy już wychodze ?
4) Jak to możliwe, żębym wyszedł nie robiąc nic żeby wyjść ?

PS jak kiedys brałem narkotyki to włąśnie wychodziłem w taki sposób, żę poprostu o tym pomyślałem tak jak dziś. I zawsze była to godzina 10-11
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park