|
|
11.04.2008 - 04:56
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam
Obudziłem się dzisiaj o 3:30, nie mogłem zasnąć wiec usiadłem do kompa na pół godziny, potem znów się położyłem. Po pewnym czasie zobaczyłem że widzę ścianę przez zamknięte powieki. Wyglądała jak ściana z przez 10 lat kiedy była do niej przybita kapa (teraz jej już nie ma). Pomyślałem że śpię i jestem tego świadomy – ale super. Wpadłem na pomysł żeby posterować obrazami ze snu. Pomyślałem sobie że chcę zobaczyć najpiękniejszy obraz jaki w życiu widziałem (nie wiem np. najładniejsza dziewczyna jaką w życiu widziałem) i zacząłem odliczać do 10 do 0. Nagle złapał mnie paraliż, pomyślałem pewnie moja podświadomość się męczy nie mogąc w czasie 10 sekund znaleźć najładniejszego obrazu ze wspomnień. I wtedy uniosłem się w górę. Najpierw wolno, a potem coraz szybciej. Nie chciałem wylecieć poza pokój, wiec pomyślałem że chcę na dół i poczułem że kieruję się w dół w kierunku stołu. Chwilę potem znowu zacząłem unosić się w górę, a gdy już byłem pod sufitem, zaczęło mnie przyciągać w kierunku okna (wschód) i zrobiło się coś dziwnego. Widziałem i czułem że lecę na wschód ale w momencie przekraczania granicy mieszkania (ściany) film przeskakiwał sekundę do tyłu i znowu byłem na środku pokoju pod sufitem i znowu leciałem na wschód do okna, To się powtórzyło chyba 9 razy z rzędu. Zaraz potem usłyszałem miauuk mojego kota (jakby coś mu się stało) i wtedy się obudziłem. Była cisza. Czy to było tylko LD czy oobe?. PO obudzeniu było już widno tak jak w moim śnię. Czy to możliwe że ciało astralne mojego kota przestraszyło się na widok mojego ciała astralnego pod sufitem i stąd ten przeraźliwy miauk, czy to tylko halucynacje w LD? |
|
|
|
Kevin To Było Ld Czy Oobe? 11.04.2008 - 04:56
Majster Hmm... niestety tylko Ty możesz sobie na to odpow... 11.04.2008 - 12:15
JaCoOoOoS myślę, że w tym przypadku siedziałeś w swoim ... 12.04.2008 - 17:10
6umerang No nie wiem - łatwość osiągnięcia stanu wskaz... 15.04.2008 - 09:55![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |