oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zawieszenie W Transie.
6umerang
post 26.06.2008 - 16:23
Post #1

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jak już pisałem wcześniej, wziąłem się na poważnie za próby osiągnięcia obe. Ponieważ znowu mam czas, to kontynuuję próby - jedna przed zaśnięciem, zaraz po położeniu się do wyrka i jedna gdzieś tam popołudniu/wieczorem. W sumie każda z 4 ostatnich prób (tych takich, gdzie się zaparłem a nie zrezygnowałem po 5min) skończyła się zawiechą w transie. Tak jak pisał na forum Artur Flyer - wsłuchuję się w szum/pisk - ten odgłos w uszach, który się nasila - w pewnym momencie pojawiają się dwa odczucia:

1/ ból żołądka, albo czasami splotu słonecznego - ogólnie chyba żołądka, by nie mieszać nic z czakrami.
2/ zimno

Objawy chwilę trwają po czym jeśli nie wymiękam oba mijają a ja leżę - zasadniczo ciężko powiedzieć, czy mam paraliż, bo i tak się nie ruszam. Wibracji nie miałem ostatnio, co jest dla mnie dziwne bardzo. Leżę i... i koniec - i tak leżę z wytłumionymi zmysłami - czucie i słuch prawie zanikają - może i inne zmysły też, nie wiem - cały jestem taki wytłumiony - nawet myśli giną. Po pewnym czasie stwierdzam, że to bez sensu i wstaję - wówczas czuję się zamulony i często wychodzi, że przeleżałem tak 2-3h - raz nawet 4h - w zasadzie sam nie jestem pewien, czy nie przysypiałem - po wstaniu czuję się masakrycznie zamulony.

Jak się wyrwać z tej transowej zawiechy??????!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park