|
Bez zbędnych wstępów.
Jakieś dwa lata temu miałam jedyne w swoim życiu LD, wtedy nie wiedziałam co to właściwie jest i zignorowałam całą tą sprawę. Czego bardzo żałuję teraz, gdyż nie pamiętam większości snu..
Od niedawna zaczęłam się interesować właśnie świadomym śnieniem i OOBE. , niemniej najpierw chcę opanować w miarę LD bo oobe przeraża mnie. Próbowałam już i za pierwszym razem doszłam do wibracji i się okropnie przestraszyłam.. postanowiłam zostawić to na później :).
Co ze snami? Mija już 2 tydzień od zapisywania snów w moim Dzienniku Snów. Z dnia na dzień pamiętam ich więcej, nie ma już nocy, z której nie pamiętałabym przynajmniej jednego, bywały nawet trzy. ^^ Martwi mnie jedynie to, że pamiętam z nich nieznaczną część, że działo się w lesie, że brała udział w nim moja koleżanka. Same ogóły. Czy jest opcja, że będę pamiętać całe sny, od początku do końca bardzo dokładnie?
Albo jeszcze inna sprawa ..budzę się o ósmej rano i pamiętam jakiś sen, mówię sobie, że jeszcze chwilkę poleżę i zapiszę to wszystko, niestety zawsze przysypiam na 20-40min- wtedy śni mi się kolejny i kompletnie nie pamiętam co mi się wcześniej śniło.. Czy Wy też tak macie?
Pozdrawiam, i z góry dzięki za odpowiedź.
|