Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wyjście Z Ciała, Ale Czym? I Gdzie?, O co tu tak na prawdę chodzi.
Borsuk
post 25.07.2008 - 17:24
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4880

Witajcie

Jestem nowy na forum ale nie początkujący w temacie. Pare lat temu interesowałem się tym bardzo silnie.
Mam za sobą LD z których bardzo często korzystam i stany transowe w które byłem w stanie wpadać "na życzenie", a które były stanem snu, ale czymś w rodzaju pędzących informacji przelatujących z ogromną prędkością przed moją obserwującą ten stan percepcją. Towarzyszyło temu często uczucie wyciągania czy bycia wsysanym przez coś. Ale nie o tym chciałem tu pisać.
Intryguje mnie to, że wymieniacie swoje metody "wychodzenia z ciała" ale nikt nie mówi o tym czy ocena rezultatu tego działania jest właściwa. Ok, wychodzę z ciała i co, gdzie jestem, czy to jest ten sam świat w którym leży moje ciało? Proste pytanie i jeszcze jedno, czy ktokolwiek z zewnątrz potwierdził eksperyment, kiedy jeden "wychodzi z ciała" a drugi na przykład przynosi do pokoju jakąś wybraną przez siebie rzecz a później ją odnosi na miejsce? Czy ten "wychodzący" wie jaka to była rzecz, czy ma on jakikolwiek kontakt z rzeczywistym światem zewnętrznym będącym poza ciałem a ciało zawierającym?
I jeszcze jedno. Percepcja nieograniczona zmysłami MUSI być czymś o niebo doskonalszym. Jakie są Wasze wrażenia tej percepcji? Sen jest na przykład percepcją o niebo gorszą od percepcji zmysłowej.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic