Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przeszywający Ból W Mięśniach, Dziwny rodzaj energi ?
Lerin
post 27.09.2008 - 21:47
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 5340

Witam, od pewnego czasu mam dziwną zdolność, wywoływania przeszywającego promienistego bólu w swoich mięsniach, nie mam pojęcia do czego ten ból moge porównać, w każdym razie w jednej chwili czuje jakby z każdego mojego mięśnia wypływała energia, i każda jego komórka zostawała maxymalnie rozlużniona i wysysana, oddech staje się nierówny i przyspieszony prawie jak przy hiperwentylacji, w tym czasie w niewielkim stopniu moge tą energie ukierunkować, i czuje jak we mnie pływa, głowie to odczuwam jak przepływa przez pień mózgu w góre z natężeniem, jak woda z kranu.

Próbowałem tak spowodować oobe, i mentalnie czułem jak się wyrywam z ciała, jednak jest to cholernie bolesne, i każda próba z tego powodu szybko się kończy, po takiej chwili przez kilka sekund czuje się jak na zadyszce..

Stosowałem tą metode podczas poszukiwania przyjaciółki która mi zagineła miesiąc wczesniej, dzieki temu, woli i wiarze, odezwala sie do mnie po dwoch dniach, uprzednio zemną tracąc całkowity kontakt.

Ten stan moge przywołać w każdej chwili, pod warunkiem ze jestem w miare rozluzniony..

Moje pytanie brzmi, czy to jakis rodzaj energi, czy wywołuje jakieś chwilowe dziwne zmiany w swoim organizmie.

Chciałem sprawdzić, co by wyszło na wynikach EEG, EKG, i innych które mogą zbadać w tej chwili moje cialo.. jednak nie mam dostepu do takich rzeczy

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, to niech pisze, bo nie mam zielonego pojęcia, co to może być, na ile może mi zagrażać, i na ile warto się tym interesować..

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Lerin   Przeszywający Ból W Mięśniach   27.09.2008 - 21:47

Go to the top of the page
Start new topic