|
Witam! Jestem "świeży" ale nie tylko na forum (to chyba oczywiste) Osiągnąć stan OOBE próbuję dopiero 3 dzień, ale nie zlewajcie mnie! Otóż dzisiejszej nocy zdarzyła się rzecz niebywała a mianowicie: obudziłem się w nocy (nie nie próbowałem 4+1) po prostu obudziłem się w nocy ale byłem okropnie wystraszony i czułem jak całe moje ciało przeszywają bardzo silne hmm jakby to powiedzieć "dreszcze" W głowie dudnił mi natomiast dziwny dźwięk (jakby silniki statków kosmicznych, co czasami na filmach są) Jak wspomniałem byłem przerażony trwało to ok. 1 minut, potem się z tego na chwilę "otrząsnąłem" lecz gdy powtórnie zapadałem w sen te "dreszcze" pojawiły się znowu, wtedy to zacząłem sobie w myślach tłumaczyć, iż jeśli myślę o wyjściu z ciała fiz. muszę przezwyciężyć strach (każdy strach --to w książce podaje pan Sugier) poddałem się więc temu i przezwyciężyłem swój (wydaje się - wypływający z podświadomości) strach ale za cenę - te "dreszcze także mnie opuściły Podczas trwania tych "dreszczy" mogłem się ruszać. W swoim życiu 2 razy dopadł mnie paraliż senny. Z tego także wypływa moje pytanie: czy to był "wielki krok" w drodze do osiągnięcia OOBE ?
Opcja "szukaj" - no fakt, nie pomyślałem o tym, jeżeli zaśmieca forum nie mam nic przeciwko usunięciu
|