|
|
03.12.2008 - 21:38
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Ci "starsi" forumowicze pewnie mnie pamiętają, sporo przesiadywałem na tym forum, ale teraz powracam! xD Zobaczyłem, że nie ma działu "oobe", co się stało? Po drugie, nigdzie nie wyjaśniliście dokładniej czym jest ta mentalka i jak do niej dojść, jak rozróżnić, że to nie są tylko nasze wizualizacje?
I jeszcze jedno... czy mentalka to to o czym się myśli podczas nudnej lekcji? takie odlatywanie niekontrolowane? :D mam to często, także jak siedzę przed telewizorem i jestem zmęczony, powoli zatapiam się w myślach i generuję dziwne obrazy, np. wchodzę po schodach do klasztoru, gdzieś latam xO itd... Ale mi nie chodzi o takie niekontrolowane loty, bo to mam aż za często, tylko o osiąganie prawdziwej mentalki z obrazami które nie zawsze zostały wygenerowane tylko przez naszą wyobraźnię. Pozdrowienia dla tych co mnie pamiętają i tych co nie ;> Darek to tu jeszcze wpada, tak a pro po? |
|
|
|
Filip Mordy Wy Moje Xd 03.12.2008 - 21:38
Dagon Holi szit, zapomniałem, że mam drugie konto xP c... 03.12.2008 - 21:42
mars Moim zdaniem takie "odloty" na lekcji to... 05.12.2008 - 17:04
laelkrol A ja myślę, że to fantazje i sen. Też tak czas... 23.12.2008 - 00:07![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |