Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Głupi Sen Czy Coś Więcej
Nikczemnik
post 29.12.2008 - 23:29
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 5320

Od około tygodnia cierpię na bezsenność. Nie wiem co mam ze sobą zrobić , myślę wtedy o wszystkim i o niczym , o problemach i smutkach ale i o radościach. Ale odbiegam od tematu.

Gdy udaje mi się zasnąć trafiam do pomieszczenia przypominającego klasztor. Leże na swoim łóżku , wokół mnie ciemność , jedyne co widać to oddalone jakby o kilometry małe okno z kratą. Po drugiej , zaledwie kilka metrów od nóg łózka , kraty a za nimi strażnik. Zazwyczaj leże na łóżku i rozmyślam. Myślę o tym samym o czym myślałem gdy sen mnie nie zmorzył.

O dziwo gdy wstaję rano pamiętam wszystko co działo się we śnie. Wszystkie przemyślenia na wszystkie tematy. I według tego co teraz sądzę jest to pusta strefa umysłu w której można robić wszystko wedle uznania (jakby w normalnym śnie nie można było). Ale gdyby brać do bardziej użytkowo. Czyli np. świadoma nauka podczas snu. Pisze to nie by się pochwalić albo się wygadać. Pisze bo chciałbym wiedzieć jak nad tym zapanować. I mam nadzieje pomożecie mi się wreszcie wyspać.

Jeśli ktoś coś takiego opisywał proszę o link.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic