|
|
10.03.2009 - 11:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na początku muszę powiedzieć, że nie do końca wiem gdzie to umieścić. Jednakże myślę, że tu będzie dobre miejsce.
W ostatnią niedzielę (7.03.09) byliśmy u cioci na obiedzie. Zaczeliśmy wspominąć zmarłego, przyrodniego brata mojego ojca. Muszę opisać jak umarł, bo to będzie ważne. 1.01.2000 roku kiedy miał 19 lat, wieczorem po 20, zrobił kolejną próbę samobójczą. (Drugą, albo trzecią). U nas w mieście jest taki park. Tam na moście są tory. Można wejść na nie po schodach. Mój stryjek- Piotrek umarł, gdyż po prostu położył się na torach. Wiadomo- nie przeżył. Pierwszy raz w życiu mój tata opowiedział swoje przeżycia. Myślę, że są warte opisania tu. Ojciec kompał się. Nie wiem tylko czy przed, w trakcie, czy po śmierci brata. Opisal to tak: 'Było tak jakbym usnął na chwilę, ale to nie do końca był sen. W głowie pokazał mi się obraz parku. Drzewa. Wysokie gałęzie drzew. Na chwilę odzyskałem przytomność. Po czym znów było to samo. Ale jakby obraz poszedł dalej. Tym razem widziałem schody na tory. Wszystko sie skończyło. Pomyślałem, że muszę tam jechać, ale doszedłęm do wniosku, że to tylko sen albo coś.' Ciocia stwierdziła, że miała podobnie, tylko, że nie widziała torów. Nie wiem jednak w jakiej to sytuacji było. Tata się kompał, więc jego ciało było zrelaksowane. Poźniej się dowedzieli o śmierci Piotrka. Ok, więc co to było? Dla taty i cioci był to zwykły znak. A ja myślę, że miało to związek z mentalką. Co o tym myślicie? |
|
|
|
Franky Przeżycie Mojego Ojca I Ciotki 10.03.2009 - 11:29
Paul 023 Moim zdaniem z tego co Ty opisałeś jest to wizja... 10.03.2009 - 12:17
Joko Zawsze, kiedy ktoś umiera u mnie w rodzinie, czuj... 10.03.2009 - 13:05
Paul 023 Tak jest najczęściej, że zmarli się z nami kon... 10.03.2009 - 14:12
Franky Nie, to nie to. Ja myślę, że te wizje były prz... 10.03.2009 - 16:07
Paul 023 Czyli musiały być to na pewno jakieś wizję, ż... 10.03.2009 - 18:23
sir tup2s a ja myślę że to był sygnał myślo-emocji, od... 12.03.2009 - 18:01![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |