oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Potrzebuje Pomocy
PlusEV
post 14.08.2009 - 10:49
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Mam taka sprawe.

Od okolo 2ch lat interesuje sie różnymi dziwnymi tematami.
Wszystko zaczelo sie zainteresowaniem ktore zakotwiczyl mi moj przyjaciel - zaczalem sie interesowac NLS potem poszerzylem moj krag zainteresowan o NLP - oboje siedzimy w temacie dosyc głęboko. Jestem w stanie dosc duzo powiedziec o osobie ktora dopiero co poznaje dzieki "czytaniu z niej". Chcac niechcac moj krag zainteresowan zaczal sie poszerzac i tu wlasnie zaczynaja sie grubsze tematy. Ucze sie o czakrach probuje wejsc w stan LD i OOBE (jak narazie bez jakis fenomenalnych rezultatow ale to kwestia czasu :D) - wszystko bylo okey do pwenego momentu...
Od poltora roku jestem z dziewczyna - w sumie jest wszystko zajebiscie miedzy nami. Zawsze mnie dziwilo ze ja nie interesuja tematy o ktorych ja moge rozmawiac godzinami - no ale okey nie wszyscy musza sie w "TO" bawic ;p. Wiec sam poszerzalem swoja wiedze.
Bylem pewen ze "ulepszam ja" stosujac rozne sztuczki zwiazane z NLP i NLS.

Wszystko szlo po mojej mysli do momentu w ktorym sie dowiedzialem ze tak naprawde jestem malutki jak pionek.
Moja dziewczyna wygadała sie ze siedzi w OOBE LD od 10 lat. Dodatkowo ma tez rozwinieta telepatie czytanie w myslach i kiedys zaczela sie interesowac telekineza. (kiedys zastanawialem sie co by bylo gdyby nagle cos takiego mnie spotkalo - ale szybko sobie to wyrzucalem z glowy tlumaczac sobie ze to nie mozliwe). Fakt jest taki ze nigdy jej nie zapytalem czy sie tym interesuje - szkoda ;p

Zostalem bardzo mocno podmiadzony tym wszystkim (nagle zderzenie sie ze sciana )- ja myslalem ze przez caly czas moge ją czegos nauczyc nagle staje sie malutkim pioneczkiem na szachownicy.
Ona uwaza ze nie bedzie mi pomagala przy nauce OOBE LD telepatii itp (sam nie wiem czemu) z drugiej strony podkresla ze ja i moj przyjaciel "UMIEMY ALE O TYM NIE WIEMY" (czyli wg niej mamy potencjal aby zajmowac sie parapsychologiczna czescia tego swiata)

No i teraz kwestia taka ze nie wiem za bardzo jak sobie z tym poradzic. Z jednej strony poczulem sie zajebiscie wiedzac ze ona siedzi w tych tematach az tak gleboko ale z drugiej mocno sie obawiam (sam nei wiem czego)

Moze ktos mial podobna sytuacje albo odwrotnie sam siedzial w temacie i poznal kogos kto sie poprostu tez zainteresowal ta tematyka.

Prosze o odpowiedz na tego posta - Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park