|
|
15.08.2009 - 05:10
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
uff w koncu udalo mi sie zarejestrowac..
co do oobe to kiedys praktykowalam, udalo mi sie 2 razy wyjsc z ciala..i jak czytam na forum to poraliz senny nie jest z tym powiazany (z tym, ze zamiast miec go podczas wychodzenia ze snu to zawsze mam go przy zasypianiu) czytalam tytaj o przpatkach paralizu ale wszystkim zdazaly sie sporadycznie albo kilka razy... otoz mam 26 lat i paraliz odczuwam od czasow liceum...na studiach zdazylo mi sie kilka razy i nawet opracowalam wraz z chlopakiem system wybudzania mnie z tego...otorz zawsze jak mnie paralizowalo (oczywiscie strasznie sie balam) pomimo tego, ze cale cialo jest sparalizowane to potrafilam go tracac stopa i wtedy mnie wybudzal...studia sie skonczyli, chlopaka juz nie mam i mam 26 lat...raz na jakis czas przytrafia mi sie paraliz..ostatnio czesciej, zawsze bylo to dla mnie nieprzyjemne, zawsze mialam omamy....ze slysze szczek lancuchow, ze jestem w ciemnym miejscu, ze nie wiem co sie stanie.....ale ostatnio siedziala na mnmie kobieta, jakby demon i mowila do mnie-nigdy wczesniej tak nie mialam...czytalam, ze moze wiazac sie to z demonami nocnymi....co teraz? demony to nie zarty |
|
|
|
LadyDeath Czesty Paraliz Senny 15.08.2009 - 05:10
Traveller Jak dla mnie te dwa tematy mogą Tobie pomóc, ale... 15.08.2009 - 08:46
Freddy K Paraliż senny jest zjawiskiem naturalnym, pojawia... 15.08.2009 - 09:12
twistoid Zamykam bo bylo piec tysięcy milionów razy.Naste... 15.08.2009 - 12:30![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |