oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy To Bezpieczne?, Czy "diabeł" może ingerować??
cola1407
post 12.05.2007 - 12:17
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Postanowiłam zapoznać się z OOBE ponieważ wydaje mi się że potrafię kontrolować swoje sny. Powiedzmy że śni mi się coś strasznego. NA początku boję się strasznie a nagle wszystko się zatrzymuje, a ja mówię do siebie że to tylko sen i nie ma się czego bać...Wtedy wszystko znika a ja najczęściej śnię już o czymś innym albo budzę się bo sama jestem zdziwiona jak tak można...??
A co do "diabła" to majej mamie śniło się że wstąpił we mnie diabeł. Była to scena z filmu "Omen" ale moja mama nigdy go nie oglądała. Diabeł we mnie wstąpił a rottweiler bał się mnie....Ja jestem osobą, która wierzy w różnego rodzaju przepowiednie ale dość realne. Mam pytanie. Czy podczas OOBE może mi się coś stać, a mianowicie czy diabeł może we mnie wstąpić?? Ja o tym nie pomyślałam. Opowiedziałam natomiast to mojej przyjaciółce, która także praktykuje OOBE i ona powiedziała mi żebym tego nie robił, że to może być ryzyko. Bardzo bym chciała spróbować wreszcie OOBE ale boję się że sen mojej mamy moż esię spełnić. Czy to możliwe???? Proszę o odpowiedź.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park