Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Oobe - Po Co To Komu?, Czy spełnia swoją rolę?
Indigo Child
post 21.01.2010 - 12:40
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7129

Założyłem ten temat bo mam już dosyć czytania głupot. Sprawy mają się następująco:
1. 99% wypowiadających się tutaj osób nie ma pojęcia o czym pisze, z czego 75% tych 99% nie miało OOBE więcej niż ten spontaniczny raz a 25% miało pseudo-OOBE - czyli coś PODOBNEGO do OOBE jednak różniące się znacząco od tego opisywanego w ksiązkach Sugiera, Monroe'a itp.
2. Po co komu takie forum gdzie posty piszą ludzie którzy nie doświadczają w pełni tego stanu i nie wiedzą co mają zrobić żeby ten stan osiagnąć - efekt podobny do sytuacji kiedy bokser próbuje poradzić początkującemu poecie jak pisać wiersze.
3. Na Boga, ludzie JAKIE CIAŁA ASTRALNE, MENTALNE, ANALNE I JESZCZE JAKIEŚ... jakie ENERGIE??? Jakie BYTY ASTRALNE i tego typu głupoty... nie ma żadnych naukowych dowodów na istnienie tych wszystkich rzeczy. Jeżeli (z czym spotkałem się na tym forum wielokrotnie) "doświadczeni OBEmaniacy" swoje porady, przypuszczenia i wnioski opierają na tych właśnie rzeczach to są one wysoce subiektywne i może sie okazać że to tylko efekt działania wyobraźni a także chęć do wiary w ksztynę mistycyzmu obecnego w tym świecie.
Wzywam was wszystkich do otrzeźwienia i spojrzenia racjonalnie na tą całą sprawę.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic