Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Luka, Błąd, Niedociąnięcie W Metodach Na Oobe..., Z tematu o ID: 772
nerhaa
post 17.08.2007 - 15:32
Post #1

Guests

Ketrab - tylko że niektórzy srają już tymi waszymi radami gówno dającymi - kiedy k*** pojmiecie, że nie każdy może 4+1?? Nie każdy może oobe mieć w pięć minut - Twoje rady mi na przykład gówno dały i wielu również - więc temat powstał co jest pomijane w tym wszystkim, że jednak cała je*ana Ziemia na fruwa w nocy???!!!???

I nikt tu się k*** w Mesjasza nie bawi, tylko raz piszecie o miłości a za chwilę się wszyscy je*ią, raz chcesz ratować niewidomych a za chwile je*iesz Jerrego, że komuś chce pomóc - skończmy z udawaniem, bo zaje*iemy forum takimi poje*anymi postami jak chociażby ten mój teraz... K*** ludzie je*nijcie się w czółko to was oświeci może...

Ch*** z takimi radami - znamy je na pamięć wszyscy - nic nowego już w temacie nie można powiedzieć?? No to zamknąć forum i sru - bo po ch*** ono skoro temat wyczerpany?? Ktoś tu wreszcie nad czymś nowym pomyślał a je*iecie go bo nie potraficie czytać ze zrozumieniem! Jest w temacie napisane, że nie chcemy tu 4+1 ani metod?? JEST - no to czy ja jestem k*** niepełnosprawny i Jerry, że to pojeliśmy, czy CO?

K*** jak mnie takie teksty wkur*iają...

Właściwie Jerry masz rację... i ty Ketrab też - jak się chce coś osiągnąć, to trzeba mieć w pizdu cały świat, ludzi i książki i robić to co nam serce podpowiada - adios amigos.
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic