Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Luka, Błąd, Niedociąnięcie W Metodach Na Oobe..., Z tematu o ID: 772
Ketrab
post 18.08.2007 - 07:57
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT(Spyro @ 17.08.2007 - 22:41) *
Marcin181: Nie wiem czy to Twoje pojechanie po ambicji w czymś pomoże. Szkoda że nie potrafisz inaczej zareagować. A co do Ketraba - przecież każdy musi wypracować swoją własną metodę, nie? Tobie pasuje 4+1 a innym inna metoda więc nie wmawiaj wszystkim że 4+1 jest najlepsza. Jest dobra dla wielu ludzie ale to nie oznacza że dla wszystkich. I po co te kłótnie?...

Spyro proszę cię,przeczytaj jeszcze raz, znajdź w mym poście słowo"najlepsza" i dopiero potem neguj moje spostrzeżenia po drugie nie traktujmy metody 4+1 jako metody tylko jako dobro konieczne dla niektórych podróżników, jeżeli jesteś w stanie wymyslić metodę która pozwala ci obudzić się w głębokim OP bez wcześniejszego odpoczynku organizmu to padne ci do stóp.Proszę cię przeczytaj jeszcze raz i sprawdź czy nie napisałem tego by kazdy szukał tego do czego jest stworzony,niektórzy za bardz wierzą innym na słowo,metoda liny to lina,można wizualizowac można czuć mysli,ale co ja gdam przecież wy to już wszystko wiecie ....ehh pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic