oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pomoc
taczan2
post 26.02.2010 - 03:51
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Szczerze powiem iż nie wiem gdzie to umieścić więc walnąłem tu.Otóż po krótce opowiem swoją historię...Od dwóch lat próbuję osiągnąć stan Oobe. Niestety bez skutku. Z początku szło dobrze paraliż był banalny.Pewnej nocy miałem te jak to się mówi uczucie "przestrzennej czerni" identycznie tak jak to sie opisywało że tak jakbym miał głowę w czarnym balonie i on się lekko obracał. Już miałem wychodzić gdy nagle zacząłem słyszeć własne serce!Coraz głośniej i szybciej i tak dobre 2 min. W końcu się przestraszyłem że dostane zawału czy czegoś innego serce waliło jak młotem o ścianę i bardzo szybko.Spanikowałem i na siłę jak najszybciej się obudziłem. z ulgą odetchnąłem i zaniepokojony poszedłem spać. Następna noc i następna próba ....lekki paraliż i zasnąłem....Następna noc to samo! Dopiero potem się wkurzyłem i mówiłem do siebie w myślach tak aby nie zasnąć i po paraliżu nie zasnąłem gdy zacząłem się dalej w trans wprowadzać, miałem dziwne uczucie na początku słabe takie wrażenie że powieki chcą się otworzyć...ale potem było coraz silniejsze doszedł do tego błysk po powiekach jakby mi ktoś przed twarzą flashem z aparatu po oczach nawalał i przy tym niekontrolowany skurcz powiek że same się otwierały w końcu był skurcz tak silny że nie utrzymałem powiek i się otworzyły a potem to już nici ze wszystkiego...cały trud na marne ...Problem w tym że do dziś tak mam w 90% zasypiam a w 10% mam właśnie te zjawisko co powyżej opisałem... niewiem już co robić... jak nad tym myślę to chyba to moja podświadomość mi nie pozwala wyjść ale co to za blokada i dlaczego? a Najważniejsze co ja mam teraz robić?! bardzo chcę wyjść z ciała ale nie mam pojęcia jak...bardzo proszę o pomoc!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park