|
|
13.06.2007 - 19:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej! Jestem nowa. :) Interesuję się OOBE od niecałego tygodnia. Wiem, że podobne tematy na tym forum już były, jednak te pytanie nie daje mi spokoju. Już raz próbowałam ,,wyjść” z CF jednak bezskutecznie. Wczoraj wieczorem spróbowałam po raz kolejny. Godzinę przed snem położyłam się na plecach i zaczęłam odliczać od 100 do 0, starając się o niczym nie myśleć i jak najbardziej się rozluźnić. Doszłam do zera jednak nic się nie stało. Zaczęłam znowu odliczać, tym razem starając się wyobrazić sobie jak wychodzę z CF i patrzę się na nie. Przez chwilę oczy latały mi jak szalone na boki, ale trwało to tylko parę sekund. Gdzieś tak koło 40 najpierw moje ciało przeszła fala ciepła, a potem prawdopodobnie dostałam paraliżu. Początkowo nóg, a potem rąk i reszty ciała. Było to całkiem fajne uczucie, jednak liczyłam dalej. Tym razem spróbowałam metody ,,liny” (najmniej skuteczna), potem ,,huśtawki”, a na koniec ,,tornada” (najbardziej skuteczna). Gdzieś tak po 10 minutach moje nogi stały się odrętwiałe, a po chwili różne mięśnie zaczęły mi drgać, a szczególnie policzki(czy to były wibracje?). Gdy przestały drgać usłyszałam w uszach cichy pisk (podobny do pisku z TV), który zaraz potem stał się bardzo głośny. Starałam się zignorować euforię i dalej skupić się na liczeniu jednak pisk po ok. 3 sekundach zniknął. Serce waliło mi w piersiach, a po chwili nie umiałam złapać oddechu. Czułam tak jakby moja klatka piersiowa się uniosła, a jednocześnie czułam jak całym ciężarem dotyka materaca. To było bardzo dziwne uczucie.%/ Przy stopach czułam chłód. Trochę spanikowałam, bo nie umiałam złapać tchu gdzieś tak przez 2 sekundy. :O Starałam się wziąć głęboki oddech i na szczęście duszności ustały. Powoli otwarłam oczy myśląc że to te z CA. Wyobraziłam sobie jak próbuję wstać CA i jednocześnie próbowałam to zrobić. Było bardzo ciężko, jednak chyba poruszyłam też CF. Gdy przesunęłam nogę w prawo uświadomiłam sobie, że ruszyłam tą z CF. :/ W sumie to wszystko zajęło mi z godzinę. Potem poszłam spać. Obudziłam się w gdzieś tak koło 5 żeby załatwić wszystkie potrzeby CF ;) i postanowiłam, że jeszcze raz spróbuję wyjść z CF, ale metodą przejścia z LD do OOBE (LD nieświadomie miałam chyba z parędziesiąt razy w ciągu życia). Przez 15 minut zajmowałam się liczeniem itp., aż w końcu położyłam się i z myślą o LD zasnęłam. Po chwili rzeczywiście miałam LD jednak gdy tylko pomyślałam o OOBE, to od razu się budziłam. Trwało to parę sekund. W sumie miałam tak ok. 4 razy. W końcu dałam sobie spokój i zasnęłam. Dzisiaj przez cały dzień słyszałam ciche piski w głowie (oby z niewyspania). Powiedzcie mi, proszę jak daleko byłam i czy Wy też mieliście napad duszności, albo te piski po nieudanych próbach. Dodam, że mam 14 lat i gdzieś tak od roku raz w miesiącu ,,kłuje” mnie serce (nerwica czy co… nie wiem). Czy z tego powodu nie powinnam kontynuować OOBE? Odpiszcie szybko!
|
|
|
|
Kiraa Jak Daleko Byłam I Czy Mogę To Kontynuować? 13.06.2007 - 19:43
Marcin181 jasne ze powinnas kontynuowac!ja sam mam takie... 13.06.2007 - 20:47
daywalker W twoim wieku tez miewalem klucie serca, mysle ze ... 14.06.2007 - 01:29
Kiraa Dzięki, za odpowiedź. Może dzisiaj spróbuję ;... 14.06.2007 - 08:11
Artur_flyer Witam, jesteś na dobrej drodze do oobe, piski wib... 14.06.2007 - 09:53
Kiraa Hej! Wczoraj znowu spróbowałam. Tym razem re... 15.06.2007 - 06:59
focus_oobe jestes na dobrej drodze.. jestem pewien ze niedlug... 15.06.2007 - 08:36
blazibboy Też tak chce. 15.06.2007 - 14:00
Kiraa Hej! Wczoraj w nocy wypróbowałam jeszcze raz... 16.06.2007 - 10:40
Marcin181 mozesz sobie odpuscic! ale po co? tak naprawde... 16.06.2007 - 13:43![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |