Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Odpowiedz Na Potrzebe Doswiadczenia Oobe?
czarnamewa
post 04.08.2010 - 18:26
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 7064

Po rzeczytaniu ksiazki Sugiera, wlasciwie caly czas o tym myslalam, to byl czas gdy gdzies w srodku czulam ze znalazlam to czego szukałam, byłam przeszcześliwa. Szukałam zawsze odpowiedzi, na takie rozne pytania, czesciowo dawaly mi ksiazki, ale to nie bylo to czego chcialam, chcialam "glebszych" odpowiedzi. No i wtedy wpadła mi ksiazka Sugiera.
Caly czas o tym myslalam i potem miałam sen, magiczny piekny sen.

Otoz była to piekna wyspa na okolo niej było morze. Ja byłam na ten wyspie i chciałam ja opuscic. Potrzebowałam do tego walizki. Ale ta walizka była na tej wyspie w ciemnej grocie, a ja się bałam ciemnośći i wchodzenia w takie ciemne, czarne, groty. Wiec poprosiłam kogos innego, inne osoby z tej wyspy czy mogłyby mi przyniesc ta walizke bo ja sie boje. One jakos weszły, ale grota zaczęła się walić, i musiały szybko wyjść, potem ja byłam nieco zła że zaprzepasciły mi szanse, i nagle mnie jakby oświeciło że mogę zapytać sie kogoś , we snie interpretowałam go jako ktoś oswiecony, ktos z wyzszych sfer, jak anioł o tą walizkę. Pamiętam że powiedział ze zle szukałam, że walizka jest zakopana pod góra, ja ja tam bez trudu odnalazłam, a potem widziałam jak unosi się i odlatuje z tej wyspy, unosi sie w górę, do nieba i wraca tam skad przybył.

Piekny sen prawda?? :)
Ja to tak interpretuje, gdyz wlasnie na poczatku praktyki z oobe bałam sie ciemnosci, ja wogole nie lubie chodzic noca, po ciiemnym domu zwlaszcza jak jestem sama, i jakby dostałam podpowiedz ze nie musze oswajac sie z ciemnoscia azeby doswiadczyc oobe, wystarczy ze moze poprosze czy nawiaze kontakt z "tym" kims, czy to moze z moim drugim ja i to wystarczy, "walizka" sama sie znajdzie , a walizka to chec doswiadczenia podrozy astralnej.
Co wy sadzicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic