Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było To Zjawisko?
damcik1995
post 01.10.2010 - 09:35
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8142

Witam, chciałbym napisać o swoim dzisiejszym wczesnym porankowym zjawisku. Więc zacznę od początku, przed spaniem nic o OOBE nie myślałem, pies obudził się (nie wiem która była może 6 rano)i drapał drzwi od pokoju które w nocy zamknąłem,więc wstałem i mu otworzyłem (myślę ,że przez te 10 sekund się przebudziłem), znowu poszedłem spać oczywiście nic nie myśląc o OOBE. Zastanawiam się teraz,czy to było OOBE,to co teraz opiszę.. Pierwszej części snu nie pamiętam w ogóle, środek w całości ,zaś koniec pamiętam urywkami (same obrazy, bez rozmów). **Środek snu** "jedziemy samolotem" ? po torach, po prawej jedzie pociąg popatrzyłem się w niego i powiedziałem do kolegi "zobacz ziutek, pociąg jedzie,jak to wszystko pięknie wygląda" ,on się ze mnie śmiał bo muszę przyznać że w realu by padł ze śmiechu jakbym tak powiedział, pociąg przejechał za 3 sekundy na torach były jakieś zakręty, jak w rollercoasterze i powiedziałem chyba do 3 kolegów "jak rollercoaster" i zaczeliśmy się śmiać, dodam że rozmowy prowadziłem pod kontrolą nie jak jest w śnie. Samolot najechał na jakieś tory wzwyż i w bok po czym naszło do wykolejenia , samolot jest w górze,ja z niego wypadłem no i samolot się rozbił ja gdzieś leciałem, po chwili byłem nad jakąś częścią samolotu, ona tak unosiła wzwyż i po chwili spadałem w dół, ona unosiła i spadałem (taka trampolina tylko że to było mechaniczne), pomyślałem,że "pomyślę o tym że będę na dole" i po woli spadałem w dół po chwili maszyna odepchnęła mnie w bok i byłem na ziemi, koleżanka krzyknęła "daaaaaamian, nic Ci nie jest?" ja na to "nie" , później poszedłem za górkę, widziałem jakiś domek było przy mnie 2 kolegów mówiłem im że już tu kiedyś byłem choć nie byłem tego pewien ,bo nie miałem nigdy OOBE, następnie znalazłem jakieś lusterko przejrzałem się w nim i widziałem swoją twarz, to było takie realistyczne... Czułem że śnię,a jednocześnie że jestem tutaj, następną cześć snu pamiętam że byliśmy w jakimś hotelu i pamiętam że tam też chodziłem ale w ogóle nie pamiętam rozmów ;/.

Teraz pytanie, czy to mogło być OOBE? To chyba była metoda 4+1 ,ale nie przebudzałem się godziny ani nie myślałem o niczym..
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- damcik1995   Czy To Było To Zjawisko?   01.10.2010 - 09:35
- - Future   Hmmm... Pamiętam pewne mądre zdanie Twistoid...   01.10.2010 - 14:15
- - twistoid   Zamykam.   01.10.2010 - 14:58

Go to the top of the page
Start new topic