oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Czy Coś Innego?
Alante
post 26.10.2010 - 15:22
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam miałem dziś w nocy bardzo dziwne przeżycie i gdzieś przeczytałem że podobne objawy występują właśnie przed Obee...

Mianowicie około godziny 3 nad ranem obudziłem się z nieznanych mi przyczyn. Więc z przyjemnością z powrotem zamknąłem oczy i chciałem zasnąć leżało się bardzo przyjemnie, miałem zamknięte oczy i jakoś tak wyszło że akurat o niczym nie myślałem... leżałem na lewym boku. Aż tu nagle dokładnie w prawym uchu słyszę potwornie głośny gwizd, pisk... mięśnie mi się napięły oraz zaczęły drgać. Próbowałem otworzyć oczy żeby zobaczyć co się dzieje ale nic z tego. Mogłem poruszać tylko palcami u dłoni i stóp nie mogłem nic powiedzieć. Pomyślałem sobie tylko ,,Boże niech to się skończy". Dziwne to było ponieważ nie kierował mną strach (nie bałem się tego co się dzieje). I po około 10 sekundach od pomyślenia tego zdania wszystko ustąpiło. Natomiast bardzo mnie bolał bębenek (prawdopodobnie, lekarzem nie jestem). Dopiero dziś około godziny 10 rano ból ustąpił.

I teraz nie wiem czy przez przypadek wchodziłem w stan Obee czy może było to coś innego. Jakąkolwiek chorobę mózgu można wykluczyć ponieważ miałem robione bardzo szczegółowe badania. Tylko częstotliwość płatu czołowego miałem za wysoką lub za niską... nie pamiętam dokładnie ale lekarz mówił że mam się tym nie przejmować.

Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło..
Dziękuję wszystkim wytrwałym za przeczytanie moich wypocin... mam nadzieję że chociaż czytało się je przyjemnie :)

Jeśli to było Obee to co dalej robić aby z tego ciała wyjść ?? Pewnie po pierwsze odrzucić myśl "niech to się skończy" zgadza się??
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park