|
|
| mine trainee |
02.07.2007 - 11:44
|
|
Guests |
Witam wszystkich zafascynowanych tematyką OOBE. Jestem bardzo początkujący (o OOBE, LD dowiedziałem się gdzieś tydzień temu) i zamierzam doświadczyć tego wspaniałego stanu. Zacząłem więc twardo od trenowania technik relaksacyjnych. Dwie noce temu przed pójściem spać zacząłem się relaksować przy dźwiękach Brain-Sync Total Relaxation. Skupiałem swoją uwagę na rękach i czułem jak robią się coraz bardziej ociężałe. W końcu, kiedy straciłem w nich czucie, zacząłem rozluźniać w ten sam sposób nogi. Po chwili poczułem jakbym spadał w dół z dość silną prędkością. Było świetnie. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Dzień później podobna historia, tyle że zamiast spadania było obracanie woków poziomej osi. Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy mieliście coś podobnego? Jeśli tak, to czego zwiastunem były te dziwne doświadczenia?
|
|
|
|
mine trainee Uczucie Spadania 02.07.2007 - 11:44
Angello Uczucie spadania wiąże się często z pogłębia... 02.07.2007 - 12:10
.Tomek zwiastunem to może nie bo to sie już stało pocz... 02.07.2007 - 12:14
Sebastian - RAKIM Za pierwszym razem już się tak zrelaksowałeś, ... 02.07.2007 - 12:14
mine trainee Do końca nie jestem pewny, czy straciłem czucie,... 02.07.2007 - 13:12![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |