oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Już Prawie...
Janekk
post 03.07.2007 - 23:18
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Wróciłem zmęczony do domu ok. godziny 21. Pomyślałem, że szybko się położę spać bo już padałem na ryj po całym dniu. Wykąpałem się, coś zjadłem, chwile posiedziałem przy kompie i położyłem się spać o 23...
No, ale czas mijał, ja się przekręcałem z boku na bok, patrzę, a tu już po pierwszej.
No to niewiele myśląc pomyślałem, że spróbuję OOBE, w sumie nie mam nic do stracenia skoro i tak nie mogę zasnąć.
Położyłem się na baczność; nogi proste, ręce wzdłuż ciała. Zacząłem rozluźniać mięśnie. Nie potrzebowałem dużo czasu by poczuć, że ręce robią się ciężkie. Ciało się paraliżowało, a ja się skupiałem na tym by nie zasnąć, "wpatrywałem" się w wyobrażony punkt nad czołem, ruszałem gałkami ocznymi by nie zasnąć. Nagle zacząłem słyszeć wyraźny dźwięk, taki wibrujący dźwięk o stałej częstotliwości. Trwał on kilka minut. Na zewnątrz padał deszcz i raz słyszałem normalnie uderzające krople a raz ciszej, tak jakby mi ktoś włożył torbę na głowę, jakiś tłumik. Kręciło mi się w głowie jak bym był pijany. Potem przed oczami migały mi jasne plamy, latały na wszystkie strony.
Minęło już w sumie ok 35 minut kiedy zdałem sobie sprawę, że już w ogóle nie czuję ciała. Gdy sobie to uświadomiłem poczułem jak się podniosłem nad łóżko i poczułem tak jakbym spadał. Pomyślałem sobie: "Jest, może w końcu się uda! Nareszcie". Nagle zaczęło mi bić serce, tak mocno mi jeszcze w życiu nie biło, miałem chyba ze 200 uderzeń na minutę, uderzało tak mocno o klatkę, że myślałem, że zaraz wypadnie - to chyba po prostu emocje ;) Uspokoiłem się trochę i trwałem w błogim stanie "wiszenia" nad łóżkiem. Postanowiłem wypróbować sposób z liną, ale za nic nie mogłem podnieść astralnych dłoni w wyobraźni. Zrobiło mi się sucho w gardle i powoli zacząłem czuć z powrotem ciało. W końcu wszystko ustało, a ja leżałem jeszcze kilka godzin nie mogąc zasnąć, ale już nie miałem siły próbować kolejnego OOBE, ale może dziś się uda przejść "tam". Tym razem już nie czułem lęku i chciałem "iść na całość" - niestety nie udało się. Jak mogę się jeszcze mocniej skupić by podnieść astralne ręce?
Pozdrawiam, j.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park