oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Muszę To Opisać
Biaggio
post 06.07.2007 - 12:19
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Wczoraj wieczorem przed snem juz kolo godziny 20.30 kiedy bylo jeszcze slonce na niebie postanowilem sie zrelaksowac i skupic z zamiarem wyjscia oczywiscie. Byla to moja 4 lub 5 proba (jestem poczatkujacy).
Dziwne jest to ze niebardzo dzailaja na mnie metody opisywane przez innych.Zauwazylem ze najlepiej dziala wizualizowanie ze dotykam twarzy i wacham kwiat rozy,wyobrazam sobie jej zapach,prawie natychmiastowo dostaje skurczy miesni brzucha, impulsywne skurczanie i rozkurczanie, caly tulow przy tym sie podnosi i opada ,wyglada to jak by cialo nie bylo zdecydowane czy robic brzuszki czy nie,przypomina to troche padaczke(chyba) moge to kontrolowac ale calkowicie sie temu poddaje. Trwalo to kilka sekund poczym uspokojenie i wzmozenie oddechu coraz szybciej i szybciej.Odbieralem to jak by podswiadomosc kazala mi to robic.Odrazu zaczalem czuc zimne nogi i slabe wibracje w dloniach, puzniej ramiona po chwili spokoj ,oddech w normie i po kilku sekundach znowu skurcze miesni brzucha zaraz po tym szybki coraz szybszy i glebszy oddech ,wibracje sie nasilily.Po 4 takich cyklach wibracje rak mialem tak silne ze sprawialy wrazenie jak by zaraz mialy odpasc, wibracje nog slabe i tylko pod kolana ,slabe wibracje tez w tulowiu, wrazenie jak po zazyciu narkotyku ,ktory zaczyna dzialac, szczeka
zaczela telepac.Pod powiekami szybkie drganie galek ocznych.Zaczalem bardzo plytko oddychac i wstrzymalem oddech na kilka seund poczym wzielem lyk powietrza i to byl juz stan jakiego jeszcze nie doznalem juz sie cos zmienilo ale nie wiem jak to opisac w tym samym czasie pisk w lewym uchu, pomyslalem sobie ZAJEBISCIE JUZ NIE DLUGO.Po czym znowu wstryzmalem oddech i nabralem powietrza, poglebilem trans wtedy zobaczylem pod powiekami cos na ksztalt czarnej plamy na brazowym tle.(dokladniej tego nie potrafie opisac)nie bylo to nic nadzwyczajnego,ale ten stan byl juz zupelnie inny niz ten ktory znam, pomyslalem ze musze sie skacentrowac na tej plamie,niestety
proby poglebienia tego stanu sie nie powiodly wibracje zaczely malec i odpuscilem.Poszedlem spac i po 4 godzinach nastepna proba ale bez owocna ,jakis rozbity bylem po tych 4 godzinach snu.
Pytanie : Czy ktos przezyl w podobny sposob wchodzenie w trans,a moze wszyscy spokojnie leza?
i co moglo byc powodem niepowodzenia?
z gory dzieki i sorry za bledy.
ps. Moze ktos wie skad pobrac jakies pliki mp3 ktore ulatwiaja przejscie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park