Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Wiem Coz To Bylo
jozkes
post 06.07.2007 - 19:40
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 331

witam otoz dzisiaj przezylem cos niesamowitego jak dla mnie. Od prau ladnych chwil jestem na forum nie udzielam sie zbytnio ale duzo czytam, mozna powiedziec ze jestem cichym czlonkiem rodziny. Ale przejde do rzeczy. Otoz kladac sie dzisiaj z zamiarem relaksacji prydazylo mi sie cos mile dziwnego. Na poczatku osiagnalem wymarzony stan pozniej nie skupiajac sie w ogole na nim dalem mojemu umyslowi swobode dzialania na niczym sie nie skupialem po prostu lezalem. I oto nagle zobaczylem morze i fale obijajace sie o brzeg bylo to w takim polsnie powiedzialem sobie "coz mi szkodzi podejsc i zobaczyc" tak tez zrobilem podszedlem do brzegu morza kucnalem i zaczalem wpatrywac sie w wode bawiac sie nia jednoczesnie. Cos mnie tknelo by spojrzec w gore i zobaczylem swiatlo mocno mnie przeniknelo calego. I moj stan sie przerwal zorientowalem sie ze serce szybciej mi bije a oddech stal sie szybszy. Nie tracac jeszcze swiadomosci postanowilem ciagnac to dalej po paru minutach znowu wizja nagle lece nad chmurami byly mocno klebiaste doswiadczylem wtedy uczucia nieslychanego wyzwolenia nie czulem ani wiatru po prostu nic nie czulem tylko to uczucie i piekno zaistnialego widoku. Spojrzalem na zachod slonca i znowu ta dziwna swiatlosc mnie przeszyla. Pozniej juz nic nie pamietam bo stracilem swiadomosc. Jako ze cos takiego zdarzylo mi sie pierwszy raz chcialem sie tym z wami podzielic i uslyszec pare slow od osob ktore dluzej praktykuja ld i oobe jak to widza coz to moglo byc i czy jest to jaknajbardziej dobry poczatek mojej drogi w tym by osiagac jakze wspaniale nowe stany swiadomosci. Dla mnie nie jest waznym czy bylo to oobe czy ld ja po prostu chce sie czuc wspaniale i dojsc do takiej perfekcji by zyc tylko tym i dla tego. Tak na marginesie dziekuje za to ze jestesci ze dzieki wam praktycznie (temu co tutaj przeczytalem) moglem doswiadczyc w zyciu czegos wspanialego. Aha i jeszcze jedno pytanko ten motyw ze swiatlem coz to moglo byc? Czy byl to byc moze jakis ukryty przyjaciel ktory sprowadzal mnie na ziemie ze sie tak wyraze. Pozdrawiam i czekam na ewentualne sugestie. Wasz czlonek rodziny
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic