|
|
20.07.2007 - 15:56
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to tak :
Metoda 4+1 ....dostaje wibracji...ok mysle ciagle o ruchu podnosze sie (astralne cialo) i mam tak od tygodnia ze te zjawisko wydaje mi sie tak realne ze mysle sobie - co ja Ku*** robie przeciez powinienem sie koncentrowac i wychodzic z ciala tymczasem ja tutaj sobie wstaje fizycznie i znowu od poczatku a niech to mija chwila.... cofam cala procedure, znowu dostaje wibracji i znowu : - no nie znowu podnosze fizyczne rece powtarzam cykl pare razy i to samo ....az w koncu sie budze patrze i dochodzi do mnie ze poruszalem sie caly czas cialem astrlanym a nie jak myslalem fizycznym i mowie sobie : - kolejna szansa zmarnowana Mam juz tego dosyc co mam robic ? NA prawde mam tak caly czas ile razy probuje tyle razy tak wlasnie mam wydaje mi sie ze moj umysl jest tak mocno zakotwiczony w fizycznym swiecie ze nijak nie moze sie przystosowac do tych nowych warunkow panujacych tam ..mieliscie takie problemy ??Acha rowniez mam problem z oderwaniem tulowia i glowy ...konczyny same mi sie zaczynaja unosic ale z tulowiem i glowa jest ciezko |
|
|
|
firmasons Smieszny I Dziwny Problem 20.07.2007 - 15:56
Discoverer CYTAT(firmasons @ 20.07.2007 - 16:56... 20.07.2007 - 18:09
Artur_flyer Firmasons ja mam dokładnie to samo. Ostatnio gdy ... 22.07.2007 - 00:00![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |