Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Wspólna Medytacja, Z tematu o ID: 6676
Deimond
post 28.02.2012 - 23:07
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.02.2012 - 23:03) *
Jakie tam bieganie za swoim ogonem? Równie dobrze mogę napisać, że cykl narodzin i śmierci to też takie bieganie i co z tego? Poco oceniać? Jest jak jest i akceptuj to a nie stawiasz opór swojej rzeczywistości Deimond. To Twoja próba. Nie irytować się na lekcję pt.: offtop. Trudna lekcja?

Dagon będziesz medytował na kacu? Niezła medytacja:)

zielarz - jaka próba - o czym Ty pieprzysz za przeproszeniem - wiesz co to jest klarowność tematu ?

Za każdym razem gadacie o tym samym - to samo stwierdzenie - spróbuj wybaczyć komuś kto zabił lu zgwałcił.....blebleble - co to kur..a ma wspólnego . Po co to piszecie w tematach nic nie mających wspólnego - weź idź lepiej w chacie gary pozmywaj czy poodkurzaj - czy cuś. Jaka moja próba - moja próba kończy się tym że zaraz zaraportuję to do moderacji i koniec. Po chu takie pieprzenie. Ja Cię nie oceniam - masz taki problem z tym co dobra złe - ovcenianie czy nie - załóż sobie post i tam codziennie wchódź i się masturbuj ile możesz .Może to jest Twoja próba trzymania "klawiatury" na kłódkę kiedy nikt tego nie oczekuje a przynajmniej założyciel tematu. I stawiam opór nie swojej - a Twojej wizji rzeczywistości . Bez obrazy pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic