|
Ladies And Gentleman mam zaszczyt zaprosić państwa na tradycyjny majówkowo-coroczny zlot który tym razem odbędzie się w Janowicach Wielkich, czyli tam gdzie bodajże dwa lata temu. Ze względu na całkiem optymalny dojazd tym razem wybierzemy się pociągiem. Zlot odbędzie się 4-5-6 maja. Koszt doby zależnie od ilości osób około 40 zł. Mieszkać będziemy w domkach teren jest bardzo malowniczy ,w pobliżu góry. Domki mają prąd prysznice i nawet toalety, są całe z drzewa(bez toalet) . Wszystkich zainteresowanych proszę o jak najszybszą deklarację czy wybierają się w celu zarezerwowania odpowiedniej ilości domków. ZAPRASZAM! (Darka nie będzie)
EDIT Posty "bo nie mogę...chciałbym ale nie mogę" kasuję jak mówi mongolskie porzekadło "Chcieć to móc"
Lista: 1.ja 2.Andersenn 3.Pomarańcza 4.Misza 5.Marta 6.R-M 7.Piotrek 8.Kazik(może) 9.Ines(?) 10.UllaAngel 81(bez noclegu) 11.Ptysiek(?) 12.Szefo(?) 13. Dzyeson 14.Amen 15.Alicja 16.Siergiej 17. VoxDei 18.Deimond +Dziewczyna 19.Warmine (nocleg?) 20. Aumakumma 21. Masa 22. foxy(?) Można dochodzić. Ok będę dopisywać.
|