oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co To Jest? Wibracje?
kesner
post 10.04.2012 - 15:37
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam

Mogła bym powiedziec że jestem początkująca ,chodz OOBE mam od kilku lat ,ale dopiero jakiś czas temu dowiedziałam sie co to jest? Zawsze moja podróż astralna zaczynała sie spontanicznie ,nie starałam się tego nigdy wywołać ,lecz od jakiegoś czasu nad tym pracuje.Od pewnego czasu pojawiaja sie w dzien i w nocy ,przedewszystkim w dzien wibracje w poszczególnych częściach ciała ,siła promieniowania ma gdzieś wielkość pięści a czasem mniejszą ,te wibracje sie powoli przemieszczaja np teraz wibruje mi w okolicy lewej łopatki ale trochę jakby się to przemiescilo i wibruje w dwoch miejscach w jednym lżej w drógim mocnej .Najczęściej wibracje sa w miejscu lewej lopatki ,ale dzisiaj przeniosly sie na koniec palców u nóg ,pierś ,czy policzek ,o a teraz na lewa reke ,jest to przyjemne uczucie ,ale nie wiem co to jest?? na poczatku myslalam ze to jakis wampir energetyczny sie przyczepił ,albo cos mnie nawiedziło!staram sie w dzień wyobrażać bańkę która mnie chroni przed negatywna energia ,myslalam ze to jest jakis duch wiec kazalam isc w strone swiatla .no i dalam sobie spokoj ale chce wiedziec co to jest jezeli mam z tym zyc....
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park