|
|
27.05.2012 - 11:41
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Siema, jestem Havok. Od dłuższego czasu bardzo interesuje się oobe. Praktycznie od 7, 8 roku życia miewam sny świadome (teraz mam 18). Z tym nie mam większego problemu. Co do moich podróży w poza, jeszcze raczej się nie odbyły... a raczej swiadomie. Dwa razy myslalem, że latam po pokoju i odrazu wracalem do ciala ale to wiem ze był to tylko sen. Pare tygodniu temu codziennie starałem wprowadzac sie w trans, relaksowac i czekac na wibracje. Pare razy udało mi się przywołać wibracje, ale coś zawsze mnie powtrzymywało żeby isc dalej... Stosowałem wiele technik... z muzyką hemisync udało mi sie raz doprowadzic do mocnych wibracji az cale ciało drżało... pamietam że jak zaczynalem na poczatku tego roku , wibracje byly ale czynnikiem powodujacym przerwanie wszystkiego bylo uczucie ,,spuszczania powietrza" , jakby cale powietrze mialo zejsc mi z pluc ;/ pamietam rozne dzwieki ktore mi przy tym towarzyszyly ... troche jak dzwieki ktore wydaja dementorzy tylko że w moim wykonaniu ... usta byly zamkniete. o.O Dzisiaj stosowałem technike 4+1 ... Wszystko pięknie, ale chyba znowu sie wystraszylem ... wibracje a raczej rzeczy ktore sie dzieją w tym waznym momencie czasami mnie przerastaja, ale przyzwyczajam sie. Udalo mi sie dwa razy doprowadzic do wibracji. Pytanie 1czy żeby wyjsc z ciała zawsze trzeba zasnac , czy wystarcza czasami po prostu głeboki trans?2jak to z wami jest? ... Często prosze o pomoc mtj wtedy zazwyczaj idzie nawet latwiej... ale nigdy nie wychodze z ciala... jest tylko taki moment ze czasami robi mi sie bialo przed oczami... i towarzysza rozne temu dzwieki... dzisiaj na przykład ewidetnie slyszalem jakas dziwna melodyjke... troche jak w miario tylko bardziej hipnotyzujaco straszną dla nie ktorych... mowie dla nie ktorych bo nie chce mowic ze dla mnie bo chce nastawic sie tak ze jestem otwarty na wszystko i nie moge sie niczego bac ;D Pytanie do troche bardzie doswiadczonym ode mnie bo jestem chyba dopiero na starcie... 3Czy cos robie zle ? 4Co mogę robic by poprawic ogolna sytuacje?5 i moze jakies dobre slowo na motywacje ? ;P a i najwazniejsze jaka jest dla was dobra pora na ,,wychodzenie" ?
|
|
|
|
Havok Nowy -havok 27.05.2012 - 11:41
puppy Witaj na forum Havok :)
Niestety wybrałeś zły d... 27.05.2012 - 11:47
Havok dzieki, to moze juz jednak korzystajac z okazji kt... 27.05.2012 - 13:35
Messanger "Parę tygodni temu"... poćwicz jeszcze... 27.05.2012 - 15:31
Havok Taki sam dźwiek akurat jak vader nabiera powietrz... 27.05.2012 - 15:58
Messanger Pewno żeś se zafundował nieświadomą (albo i �... 27.05.2012 - 17:22
Jarzyn44 Witaj :)
Myślę że w Twoim przypadku dobrze był... 27.05.2012 - 21:03![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |