Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było Oobe ?
Sunny
post 02.06.2012 - 19:40
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8873

Witam :]
Jakiś czas temu znalazłam to forum, zarejestrowałam sie i pogłębiałam wiedzę, dziś w nocy zdarzyło mi sie coś dziwnego i według mnie, strasznego. Dokładniej :

nie wiem czy to ma związek, ale często miałam podobne sytuacje, ale to opiszę później. Byłam bardzo zmęczona w dzień, więc położyłam się z książką w ręku w łóżku, przeciągnęłam się, i od razu odpłynęłam, nie mam pojęcia od której godziny spałam, ale obudziłam się po północy, i jakoże to weekend, poszłam na komputer. Spać położyłam się o godzinie przed czwartą nad ranem, gdy zasypiałam, już odpłynęłam, poczułam znów coś takeigo, nie umiem tego opisać, wiedziałam że śnię, oczy miałam zamknięte ale widziałam pokój, sufit, jakbym leżała na wznak, a zawsze śpie na boku, czułam pełną świadomość i nagle moje całe ciało zaczęło jakby boleć, jednak nie bolało 'normalnie', po całym ciele czułam ciarki, nie pamiętam czy mialam paraliż, zapewne tak, ale nie skupiłam się na tym, czułam jakby coś mnei wyciągało z ciała z całej siły, i to był pierwszy raz, keidy po prostu "wyskoczyłam" całkowicie nie byłam do tego przygotowana, we wcześniejszych przypadkach, czułam wiele wiele razy ten ból, to samo, wyciąganie mnie z ciała, ale cos mnei trzymało w środku, nie chciałam wyjść, strach mnie paraliżował, i dałam rade zostałam, wszytko przeszło jedynie się budziłam z sercem jak młot, raz była tez sytuacja, w której chciałam wyjśc, anie mogłam. Oczywiście wszystko co opisuję, zdarzalo sie bez wcześniejszego przygotowania, chęci aby wyjść, cokolwiek. Wracając do mojej opowieść, pierwszys raz mnie "wyrwało z ciała" tak czułam, czułam jak ciągne mnie w góre, nie miałam kontroli nad sobą lecącą widziałam wszystko rozmyte, nagle zobaczyłam swój pokój z góry, wszystko normalnie tylko że podłoga była w chmury, dosłownie, jakbym była... tak mi przyszło do głowy, w "niebie". Przystopowało mnie tylko aby zobaczyć ten pokój, ciągneło mnei w górę, widziąłam jakies witraże, jak w kościele, dotarłam "na szczyt" nei pamiętam czy mnei puściło, lecz dalej szłam prosto, juz nie leciałam w górę, usłyszłam, bardzo głośny stanowczy głos, krzyczał, meżczyzna, powiedział kim jest, i od czego, ale niestety tak mi w uszach bębniło, jego głos odbijal się, był zbyt głośny, nie zrozumiałam, a niby teraz pamiętam o czy mówił, nie rozumiem. Wiem, że kiedy powiedział od czego jest, ulzyło mi, można tak powiedziec, że wiedziałam, ze nie będę.. osądzana? Jeszcze "w drodze na górę" bałam się że idę do nieba ;], wtedy ta myśl nei wydawała i się dziwna. Byłam strasznie sterroryzowana, wyciągnęło mnie z ciała na siłę. Obudziłam się z tak szybkim i mocnym biciem serca, ż enei otrafie opisać. Spojrzałam na zegarek, i było to jakieś 5 min lub trochę więcej, kiedy patrzałam na zegarek gdy kładłam się spać. Nie mogłam zasnąć, gdy tylko przymykały mi się oczy ze zmęczenia, od razu otwierałam, bałam się, że znów się to stanie.

Ps. Miałam wiele razy LD nie prosząc się o to, wszystko, dzieje sie od tak. Samo.

Co to było ? Było niebezpieczne? Warto sie tego bać ? Co z tym zrobić ?
Wiem że pytania głupie, ale neka mnie to, boje się dzisiejszej nocy :).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic