|
|
14.06.2012 - 20:47
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przepraszam,jeżeli złe umieszczenie tematu zupełnie nie mam pojęcia gdzie go dać to dałem tutaj.
A więc,czytałem,że medytacje w ciągu dnia pomagają wejść w stan dla początkujących. No to co jazda sobie myślę,posiedzę 30 min i pobiegać. Ale gdy usiadłem,zacząłem sobie mruczeć (najbardziej mnie relaksuje i było to między 11-12) i co dziwne nie chciało mi się przerywać,czułem dziwny spokój takie ukojenie nie wiem jak to opisać.W każdym razie skończyłem około 16 (ze zdziwieniem czemu tak długo).Ale byłem tak zrelaksowany,że poprostu nie mogłem myśleć. Cieszyło mnie to,że wszedłem w taki jakby trans(nie wiem jak określić inaczej). Od 20, mam dziwne uczucia. Moje ciało jakby było lżejsze o 50 kilo (ważę 62) i w mojej głowie jest cicho nic się nie dzieje, czuję jakby taki wir jakby moje ciało się falowało takie drgawki (bardzo słabe ale przyjemne). I czuję jak zamknę oczy to takie mrowienie i ściskanie w klacie i jakbym miał zaraz zemdleć. Czy mam się tym niepokoić czy potraktować jako dobra oznaka ? |
|
|
|
Kuba12435 Dziwne Uczcie ? 14.06.2012 - 20:47
Mero No na pewno coś się dzieje doszedłeś do czego�... 14.06.2012 - 22:06
Kuba12435 Uff, ciesze się,że to nic złego :P. W każdy ra... 15.06.2012 - 14:39
loozak84 To jest jak najbardziej dobra oznaka, ja też się... 17.06.2012 - 12:25![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |